Τότεναμ – Λέστερ 0-2: Υπεροχή, τύχη και 2η θέση (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Τότεναμ – Λέστερ 0-2: Υπεροχή, τύχη και 2η θέση (vid)
Η Τότεναμ είχε ανόητο πέναλτι, αυτογκόλ, αλλά και τη Λέστερ σε καλύτερο απόγευμα, με τις Αλεπούδες να παίρνουν το 0-2 στο Λονδίνο και να ανεβαίνουν πίσω από τη Λίβερπουλ, αφήνοντας τους Spurs στο -6.

Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν είχε νικήσει ποτέ τον Ζοσέ Μουρίνιο, έχοντας μεταξύ άλλων και τη σκληρή ήττα του 2014 με το γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ και την απώλεια του τίτλου. Ο ΒορειοΙρλανδός τεχνικός όμως αυτή τη φορά έστησε τέλεια τη Λέστερ, είχε μαζί του λίγη τύχη, μερικά λάθη της κακής Τότεναμ και κατάφερε να περάσει με 0-2 από το Λονδίνο, ανεβαίνοντας στην 2η θέση.

Στο χειρότερο σημείο του παιχνιδιού, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων πριν το ημίχρονο, ο Οριέ έκανε ανόητο πέναλτι. Ο Βάρντι ευστόχησε, για να γίνει ο πρώτος στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που σκόραρε εκτός έδρας κόντρα σε μία ομάδα για το πρωτάθλημα σε τρία διαφορετικά γήπεδα (White Hart Lane, Wembley, Hotspur Stadium).

Η Τότεναμ δεν μπορούσε να βρει χώρους, δεν έβγαλε αντεπιθέσεις, δεν είχε ιδέες μπροστά και δέχτηκε με αυτογκόλ το 0-2. Στην ακίνδυνη κεφαλιά του Βάρντι, ο Αλντερβαϊρελντ με το γόνατο ξεγέλασε τον Γιορίς και άφησε την ομάδα του με δεύτερη διαδοχική ήττα στο -6 από την κορυφή.

Τότεναμ (Ζοσέ Μουρίνιο): Γιορίς, Ντάιερ, Αλντερβαϊρελντ, Ρεγκιλόν, Οριέ (64' Γουίνκς), Σισοκό, Χόιμπιεργκ, Ντομπελέ (46' Μπέιλ), Σον, Λο Σέλσο (49' Μόουρα), Κέιν

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Φοφανά, Εβανς, Καστάν (60' Αμαρτέι), Τζάστιν, Τίλεμενας, Ν'Ντιντί, Ολμπράιτον, Μάντισον, Μπαρνς (84' Πράετ), Βάρντι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα