Η Μπράιτον πήρε το «παιδί – θαύμα» του Εκουαδόρ (vid)

Η Μπράιτον πήρε το «παιδί – θαύμα» του Εκουαδόρ (vid)

Gazzetta team
Η Μπράιτον πήρε το «παιδί – θαύμα» του Εκουαδόρ (vid)
Αντί περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ, η Μπράιτον απέκτησε τον πολλά υποσχόμενο, 19χρονο κεντρικό μέσο Μοϊσές Καϊσέδο, ο οποίος είχε απασχολήσει και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επένδυση για το μέλλον, αλλά και το παρόν έκανε η Μπράιτον. Η αγγλική ομάδα, η οποία είναι σε καλό δρόμο για την ανανέωση της παρουσίας της στην Premier League (17η, αλλά στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού), απέκτησε τον πολλά υποσχόμενο, 19χρονο κεντρικό μέσο από το Εκουαδόρ, Μοϊσές Καϊσέδο, ο οποίος είχε απασχολήσει και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε, θα στοιχίσει περί τα 6 εκατομμύρια ευρώ, υπέγραψε έως το 2025 και μετράει ήδη τέσσερις συμμετοχές (και ένα γκολ) με την Εθνική Ανδρών της χώρας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα