Νιουκάστλ - Τότεναμ 2-2: «Φρένο» για το σεντόνι! (vid)

Gazzetta team
Νιουκάστλ - Τότεναμ 2-2: «Φρένο» για το σεντόνι! (vid)
Η Νιουκάστλ «πάγωσε» την Τότεναμ, απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 2-2, έκανε βήμα παραμονής, ενώ έβαλε φρένο στην προσπάθεια των Λονδρέζων για τετράδα!

O Xάρι Κέιν έκανε τα πάντα για τη νίκη, πέτυχε δυο γκολ, αλλά η Νιουκάστλ αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να χάσει. Οι «Καρακάξες» απέσπασαν εντός έδρας ισοπαλία 2-2 από την Τότεναμ, βρέθηκαν στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι Spurs έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν την Τσέλσι, μιας και είναι στο -2 από την τετράδα.

Oι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, πιο ορεξάτοι και στο 18' είχαν μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Γκέιλ νικήθηκε από τον Γιορίς, ενώ στη στη συνέχεια έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ωστόσο, στο 28΄ η Νιουκάστλ άνοιξε το σκορ με τον Ζοέλιντον. Η απάντηση της Τότεναμ ήταν άμεση, αφού στο 30' ο Κέιν πέτυχε το 1-1 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο αρχηγός των Λονδρέζων πέτυχε το 2-1. Η Τότεναμ δεν μπόρεσε να σφραγίσει το τρίποντο σε φάσεις που δημιούργησε και το... πλήρωσε, μιας και στο 85' ο Γουίλοκ διαμόρφωσε το 2-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα