«Τουλάχιστον μία από τις έξι αγγλικές ομάδες σκέφτεται να αποχωρήσει από την European Super League» (pic)

Κώστας Τόπας
«Τουλάχιστον μία από τις έξι αγγλικές ομάδες σκέφτεται να αποχωρήσει από την European Super League» (pic)
Το ενδεχόμενο να αποσύρει την συμμετοχή της στην European Super League, εξετάζει τουλάχιστον μία από τις έξι μεγάλες ομάδες της Premier League.

Η ίδρυση της European Super League, προκάλεσε τη θύελλα αντιδράσεων των UEFA και FIFA, των ομοσπονδιών, αλλά και των φιλάθλων όλων των ομάδων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους «TIMES», φαίνεται πως ήδη μια αγγλική από τις έξι ομάδες που συμμετέχουν στη νέα διοργάνωση έχει αρχίσει τις δεύτερες σκέψεις και είναι πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από την κλειστή λίγκα. Αλλά όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα δεν είναι η μόνη, μιας και υπάρχει κι άλλος σύλλογος ο οποίος φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από την European Super League.

Δείτε τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο να αναλύουν τις τελευταίες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Υπενθυμίζεται πως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Τότεναμ και Τσέλσι είναι τα έξι αγγλικά κλαμπ που έχουν γίνει συνιδρυτές στη νεοσύστατη λίγκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα