Ο Αβρααμ Γκλέιζερ αρνείται να ζητήσει συγνώμη στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Αβρααμ Γκλέιζερ αρνείται να ζητήσει συγνώμη στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Ο Αβρααμ Γκλέιζερ αρνείται να ζητήσει συγνώμη στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Δημοσιογράφος του Sky news τον... κυνήγησε στη Φλόριντα για να απαντήσει στο αν θέλει να απολογηθεί στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν είπε λέξη!

Ο Αβραάμ Γκλέιζερ, αδερφός του Τζόελ Γκλέιζερ και πρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κυνηγήθηκε από δημοσιογράφο του Sky news στη Φλόριντα η οποία του ζητούσε επίμονα να απαντήσει στο αν διατίθεται να ζητήσει συγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας για τα -αποτυχημένα όπως αποδείχθηκε- πλάνα της διοίκησης να συμμετάσχει στην European Super League.

Ο Γκλέιζερ, που μένει μόνιμα στη Φλόριντα των ΗΠΑ, κλήθηκε να απαντήσει στο τι έχει να πει στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ για τα αποτυχημένα σχέδια του συλλόγου, τα οποία «ναυάγησαν» μετά τις πιέσεις που δέχτηκαν οι «12» της Λίγκας από οπαδούς, ομοσπονδίες, ακόμη και πολιτικούς ηγέτες όπως ο Μπόρις Τζόνσον.

Ο Γκλέιζερ φορώντας γυαλιά ηλίου, κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του προσπαθώντας με κάθε τρόπο να ξεφύγει από την επίμονη δημοσιογράφο που τον ακολουθούσε ζητώντας μία απάντηση στην ερώτησή της. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας των «κόκκινων διαβόλων» δεν έβγαλε λέξη και αποχώρησε από το σημείο, αρνούμενος να απολογηθεί προς τους οπαδούς.

Οι Γκλέιζερ έχουν γίνει «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, οι οποίοι εισέβαλαν στο Ολντ Τράφορντ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Λίβερπουλ, προκαλώντας την αναβολή του, ενώ συγκρούστηκαν και με τις δυνάμεις της αστυνομίας, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να κινδυνεύει με βαριά ποινή.

Η οικογένεια Γκλέιζερ αγόρασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2005 για το ποσό των 780 εκ. λιρών, με την ομάδα πλέον να έχει μία οικονομική «τρύπα» 460 εκ. λιρών, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα