Συνελήφθη ο Όλι ΜακΜπέρνι της Σέφιλντ για ξυλοδαρμό (vid)

Συνελήφθη ο Όλι ΜακΜπέρνι της Σέφιλντ για ξυλοδαρμό (vid)

Κώστας Τόπας
Συνελήφθη ο Όλι ΜακΜπέρνι της Σέφιλντ για ξυλοδαρμό (vid)
Ο Όλι ΜακΜπέρνι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ συνελήφθη από τις Αστυνομικές Αρχές στην Αγγλί, μετά το γεγονός ότι γρονθοκόπησε και χτύπησε με κλωτσιές άγνωστο στο δρόμο.

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το βίντεο που δείχνει τον ΜακΜπέρνι, να πατάει με δύναμη το τηλέφωνο ενός άνδρα που τον βιντεοσκοπούσε και στη συνέχεια να τον χτυπάει με κλωτσιές και μπουνιές που ανέφερε το όνομά του.

Οταν το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας οι Αστυνομικές Αρχές του Βόρειου Γιορκσάιρ, κινήθηκαν άμεσα και προχώρησαν στην σύλληψη του 24χρονου επιθετικού της Σέφιλντ, ο οποίος κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όλη τη νύχτα, δίνοντας εξηγήσεις.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΜακΜπέρνι δείχνει παραβατικό χαρακτήρα, καθώς παλαιότερα του είχε επιβληθεί και πρόστιμο ύψους 28.500 λιρών, ενώ του είχε αφαιρεθεί και η άδεια οδήγησης για 16 μήνες, καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα