Εθνική Ελλάδας: Έχουν «φύγει» λίγα παραπάνω από 7.000 εισιτήρια για την Ιρλανδία

Από το φιλικό της Ελλάδας

bet365

Η διάθεση των εισιτηρίων για το Ελλάδα - Ιρλανδία για το βράδυ της Παρασκευής στην OPAP Arena στο περιθώριο των προκριματικών του EURO συνεχίζεται.

Σε αυτή τη φάση έχουν «φύγει» περίπου 7.200 εισιτήρια για το Ελλάδα - Ιρλανδία. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται ενώ όπως είχε γνωστοποιηθεί από την ΕΠΟ τα εισιτήρια των 20 ευρώ για τον αγώνα της Παρασκευής έχουν ήδη εξαντληθεί.

Η ΕΠΟ έχει κάνει λόγο πως για λόγους ασφαλείας θα παραμείνουν κλειστές οι εξής Θύρες: 1, 2, 21, 43 και 44. Συνολικά η OPAP Arena έχει 31.100 καθίσματα χωρίς τις σουίτες, ωστόσο ο αριθμός των εισιτηρίων που έχουν βγει είναι σαφώς μικρότερος με δεδομένες τις Θύρες που θα είναι κλειστές.

Επίσης έχει ήδη γίνει επίσημα γνωστό πως για την αναμέτρηση Γαλλία - Ελλάδα (19 Ιουνίου 2023, 21:45, Stade de France) τα εισιτήρια των Ελλήνων φίλαθλων (868) έχουν εξαντληθεί.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα