Πογέτ: «Ο Μασούρας ήταν τρομερός, 'έπαιξα' και εγώ λίγο και... ίδρωσα» (vid)

Ο Πογιέτ

bet365

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε για τα οφέλη της νίκης της Εθνικής μας ομάδας Ελλάδας με σκορ 2-1 με αντίπαλο την Ιρλανδία. 

Ο Πογέτ μιλώντας μετά το Ελλάδα - Ιρλανδία 2-1 επισήμανε για:

Το ματς: Ήταν ένα παιχνίδι που πήγε πολύ καλά για εμάς. Μπήκαμε δυνατά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θέλαμε να σκοράρουμε. Κρίθηκαν 2 γκολ από το VAR. Για το πέναλτι δεν ήμουν σίγουρος αλλά ήμουν σίγουρος για το γκολ των Ιρλανδών και πως δεν υπήρχε κάτι να αμφισβητηθεί. Προσπαθήσαμε μετά το γκολ να συνεχίσουμε να πιστεύουμε. Να μην υποχωρήσουμε.

Ηρεμήσαμε στο ημίχρονο. Μιλήσαμε στους παίκτες. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες από τα δεξιά. Υπήρχε πολλή πίεση. Ειδικά στα τελευταία λεπτά γιατί ήταν πολύ σκληρός αντίπαλος η Ιρλανδία. Απογοητευθήκαμε από το γκολ από στατική φάση αλλά στο τέλος της βραδιάς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Το εάν είχε δουλευτεί το συγκεκριμένο κομμάτι σε σχέση με τη δημιουργία και η διαχείριση του αγώνα αλλά και το σκληρό προφίλ των Ιρλανδών: Σας ευχαριστώ. Το δουλέψαμε. Είχαμε δουλέψει πολύ σκληρά σε αυτά τα σημεία. Ξέραμε πως έπρεπε σε κάποια σημεία να σταματήσουμε και να αμυνθούμε. Προσπαθήσαμε να ασκήσουμε πίεση ψηλά.

Ξέραμε πως θα ήταν στιγμή που θα αμυνθούμε. Έπρεπε να προσαρμοστούμε λόγω της δύναμης που έχουν οι παίκτες της Ιρλανδίας. Όμως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πρέπει να μπορείς να γυρίσεις πίσω και να αμύνεσαι. Περιμέναμε το παιχνίδι των Ιρλανδών. Παρόλα αυτά καταφέραμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Ήμασταν λίγο καλύτεροι και όσο χρειάστηκε για τη νίκη.

Τον δικό του ρόλο και τους πρωταγωνιστές: 'Έπαιξα' και εγώ λίγο σήμερα και... ίδρωσα (εννοεί πως ίδρωσε). Ευτυχώς έχω και άλλο πουκάμισο (γέλια). Οι παίκτες έπρεπε να συμβιβαστούν. Ο Μασούρας ήταν τρομερός και με πώς γύριζε πίσω και μας βοηθούσε. Είδαμε σε κάποια φάση τον Κουρμπέλη με πρόβλημα. Ο Μάνταλος επίσης. Δεν χρειάστηκε αλλαγή και για τους 3 τελικά. Με τους 3 που είχαμε ξέρουμε πως μπορούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε. Εάν μπορούν να παίξουν τη Δευτέρα και οι 3 (Κουρμπέλης, Μάνταλος και Μπακασέτας); Θα δούμε.

Τη συνέχεια και τη Γαλλία: Εμείς εξελισσόμαστε. Συνεχίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Η ιδέα είναι να έχουμε τη σύνδεση με τον κόσμο. Ήταν σημαντικό να νικήσουμε εδώ και να φέρουμε περισσότερο τον κόσμο. Έχουμε καταφέρει και οι φίλαθλοι επανέρχονται. Θέλουμε να δούμε γεμάτο γήπεδο. Το παιχνίδι της Δευτέρας θα βασιστεί στον έλεγχο. Θα εξαρτηθεί το πώς θα ανακάμψουν οι παίκτες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα