Μπακασέτας: Η ασίστ του «τρέλανε» την UEFA κι αναδείχθηκε «Skill of the Day» (vid)

Ο Μπακασέτας «τρέλανε» την UEFA με την ασίστ του

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας εντυπωσίασε άπαντες με την τρομερή ασίστ του στο γκολ του Γιώργου Μασούρα, υποχρεώνοντας την UEFA να του χαρίσει τον τίτλο του highlight της βραδιάς.

Η νίκη ήταν το ζητούμενο για την Εθνική Ελλάδος απέναντι στην Ιρλανδία, αλλά συνδυάστηκε με όμορφο ποδόσφαιρο και πολύ καλή απόδοση από τους παίκτες του Γκουστάβο Πογιέτ.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο, φυσικά, από τη «μαγική» ασίστ του Τάσου Μπακασέτα στο 2-1. Ο κάπτεν της γαλανόλευκης πέρασε με τρομερή τεχνική την μπάλα από την «κλειδαρότρυπα» κι έβγαλε τον Γιώργο Μασούρα σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, ο οποίος με τη σειρά του την έστειλε στα δίχτυα για το δεύτερο και οριστικό προσπέρασμα της Ελλάδας στο σκορ.

Αν μη τι άλλο, μια τέτοια ενέργεια δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από την UEFA, η οποία όχι απλά εστίασε, αλλά «βάφτισε» την ασίστ του ηγέτη της Τράμπζονπορ στο «Skill of the Day», την καλύτερη ενέργεια δηλαδή της βραδιάς από όλα τα ματς των προκριματικών, χαρακτηρίζοντάς την ως «εξωφρενική».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα