Γαλλία - Ελλάδα: Οι τέσσερις αλλαγές που σκέφτεται ο Ντεσάν, σύμφωνα με την Equipe

Γαλλία - Ελλάδα: Οι τέσσερις αλλαγές που σκέφτεται ο Ντεσάν, σύμφωνα με την Equipe

bet365

Σύμφωνα με την Equipe ο Ντιντιέ Ντεσάν αναμένεται να προχωρήσει σε τρεις - τέσσερις αλλαγές στη βασική ενδεκάδα της Γαλλίας στο ματς με την Ελλάδα.

Η Γαλλία χωρίς να... ιδρώσει ιδιαίτερα νίκησε με 3-0 το Γιβραλτάρ, εκτός έδρας και θα υποδεχτεί την Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας (19/06, 21:45), έχοντας κάνει το 3/3. Σύμφωνα με την Equipe ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Τρικολόρε, Ντιντιέ Ντεσάν αναμένεται να προχωρήσει σε τρεις - τέσσερις αλλαγές στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του σε σχέση με το τελευταίο της παιχνίδι.

Στον Φάρο ο Μπρις Σαμπά έκανε το ντεμπούτο του με τη Γαλλία, όμως κόντα στην Εθνική μας αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια ο βασικός Μάικ Μενιάν. Κόντρα στο Γιβραλτάρ ο Ντιντιέ Ντεσάν χρησιμοποίησε για πρώτη φορά και τον 22χρονο στόπερ της Τσέλσι, Γουέσλι Φοφανά, όμως δύσκολα θα μείνει και πάλι στον πάγκο ο Νταγιό Ουπαμεκανό, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο παρτενέρ του Ιμπραχίμα Κονατέ.

Ο πολύπειρος τεχνικός προσανατολίζεται και σε φρεσκάρισμα της γραμμής κρούσης. Πιο συγκεκριμένα σκέφτεται να αλλάξει τα 2/3 και να αφήσει ανέγγιχτο μόνο τον Κιλιάν Μπαπέ. Κόντρα στην Γαλανόλευκη ενδέχεται να ξεκινήσουν οι Ραντάλ Κόλο Μουανί και Ουσμάν Ντεμπελέ αντί των Ολιβιέ Ζιρού και Κίνγκσλεϊ Κομάν.

Η πιθανή ενδεκάδα της Γαλλίας (4-3-3): Μενιάν - Παβάρ, Κονατέ, Ουπαμεκανό, Τεό Ερναντέζ - Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Γκριεζμάν - Μπαπέ, Κόλο Μουανί, Ντεμπελέ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα