Εθνική Ελλάδας: Στην αποστολή λόγω των απουσιών ο Αλεξανδρόπουλος

Ο Αλεξανδρόπουλος

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ κάλεσε στην Εθνική μας ομάδα τον Αλεξανδρόπουλο, ενόψει της αναμέτρησης με το Γιβραλτάρ καθώς του βγήκαν αρκετές και μαζεμένες απουσίες.

Ο διεθνής κεντρικός χαφ του Ολυμπιακού, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, επανεμφανίζεται στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας μετά τις αναμετρήσεις του Ιουνίου με Ιρλανδία και Γαλλία για τα European Qualifiers. Ο μέσος του Ολυμπιακού κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ανδρών από τον Τζον Φαν'τ Σχιπ τον Μάρτιο του 2021 για το φιλικό παιχνίδι με την Ονδούρα και το επίσημο με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Qatar.

Συνολικά, μετά το ντεμπούτο του στις 28 Μαρτίου του 2021 στο γήπεδο Τούμπας εναντίον της Ονδρούρας, μετράει επτά συμμετοχές με την Εθνική. Η πρόσκληση για τον Αλεξανδρόπουλο ήρθε καθώς ο Πογιέτ θα έχει εκτός λόγω καρτών τους Μάνταλο και Σιώπη ενώ off θα είναι για τον ίδιο λόγο και οι Κουρμπέλης και Τσιμίκας. Εκτός έχει ήδη τεθεί ο τραυματίας Μπάλντοκ.

epo.gr

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα