Γιαμάλ: Έγραψε ξανά ιστορία, έγινε ο νεότερος που παίζει με την Ισπανία και σκόραρε στο ντεμπούτο του!

Γιαμάλ: Έγραψε ξανά ιστορία, έγινε ο νεότερος που παίζει με την Ισπανία και σκόραρε στο ντεμπούτο του!

Ιάσονας Θεριός
lamine_yamal

bet365

Σε ηλικία 16 ετών και 57 ημερών ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Ισπανίας και έγινε ο νεότερος παίκτης που αγωνίζεται με τη Ρόχα, σκοράροντας μάλιστα το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο.

Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο το νέο «αστέρι» της Μπαρτσελόνα! Ο Λαμίν Γιαμάλ αφού έγινε ο πιο μικρός παίκτης που έπαιξε βασικός σε παιχνίδι στην ιστορία των Μπλαουγκράνα, «μετέφερε» το ρεκόρ του και στην εθνική Ισπανίας.

Σε ηλικία 16 ετών και 57 ημερών ο Ισπανομαροκινός αντικατέστησε τον Όλμο στο παιχνίδι της Ρόχα κόντρα στη Γεωργία και αφού φόρεσε την κόκκινη φανέλα για πρώτη φορά, έγινε ο νεότερος παίκτης που αγωνίζεται ποτέ με την ανδρική ομάδα της Ισπανίας! Μάλιστα, ο νεαρός μπόρεσε να συνδυάσει το σπουδαίο του επίτευγμα και με γκολ, κάνοντας με όμορφο πλασέ στο 74' το 7-1 υπέρ της ομάδας του, όντας πλέον και ο νεότερος σκόρερ στα χρονικά για τη Ρόχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα