Πογιέτ: «Ευχαριστούμε όσους ήρθαν γιατί τα έσοδα πάνε σε ανθρώπους που έχουν πληγεί, αγωνιστικά η δουλειά έγινε» (vid)

poo

bet365

Ο Πογιέτ ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του ενώ στάθηκε στη σημασία της κίνησης της ΕΠΟ να πάνε τα έσοδα του αγώνα Ελλάδα - Γιβραλτάρ σε όσους επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ο Πογιέτ δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευτυχής για το 5-0 της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου για:

Τον αγώνα: Δύο σημαντικά πράγματα. Ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' σε όσους ήρθαν στον αγώνα διότι τα έσοδα θα πάνε από την ΕΠΟ για τους ανθρώπους που έχουν πληγεί. Οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Το 2ο: ζήτησα από τους παίκτες τρία πράγματα. Ένταση, επαγγελματισμό και γκολ. Η ένταση υπήρξε, επαγγελματισμός επίσης και τα γκολ μπήκαν. Και η δουλειά έγινε. Έγινε όπως έπρεπε να γίνει.

Τις αλλαγές του: Ήταν πολύ σημαντικό να τους δω. Να δω το τι μπορούν να κάνουν (τους παίκτες που μπήκαν αλλαγή). Είναι καλό για το γκρουπ. Για την ομάδα. Είδαμε με ποιον μπορεί να παίξει ο καθένας. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Κάθε πράξη και κάθε ενέργεια μετράει. Η κάθε στιγμή. Χάσαμε πολλές ατομικές μονομαχίες με την Ολλανδία ενώ σήμερα δεν τις χάσαμε. Οπότε πρέπει να βελτιωνόμαστε με ομάδες όπως η Ολλανδία και να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι κάναμε με ομάδες που πρέπει να νικάμε.


@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα