ΠΑΟΚ: Τα νέα σενάρια των Ρουμάνων για τον Λουτσέσκου και η πραγματικότητα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τα νέα σενάρια των Ρουμάνων για τον Λουτσέσκου και η πραγματικότητα

bet365

Τα νέα υποθετικά σενάρια για το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχουν την παραμικρή δόση αλήθειας, όσο κι αν οι Ρουμάνοι μπορεί να τον θέλουν για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας τους.

Πριν από δύο χρόνια ο νυν πρόεδρος της Ρουμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Ραζβάν Μπουρλεάνου, είχε στήσει στη Θεσσαλονίκη ένα ολόκληρο επικοινωνιακό σόου, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται οι Ρουμάνοι να το… τερμάτισαν.

Τώρα, φτάσαμε στο σημείο να βλέπουν το φως της δημοσιότητας υποθετικά σενάρια με πρωταγωνιστή τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που σύμφωνα με τον Ρουμάνο δημοσιογράφο, Χόρια Ιβανόβιτσι, είναι το Νο.1 φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2024.

«Αν, Θεός φυλάξοι, χτυπήσουμε ξύλο, δεν προκριθεί η Ρουμανία, ο νέος Ρουμάνος προπονητής θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου! Ο Μπουρλεάνου τον συμπαθεί πολύ, τον θαυμάζει πολύ, είναι θαυμαστής του ισχυρίστηκε ο Χόρια Ιβανόβιτσι», αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα στον Τύπο της χώρας.

Η Ρουμανία συμμετέχει στον 9ο προκριματικό όμιλο και μετά από έξι αγώνες είναι στη 2η θέση με 9 βαθμούς πίσω από την Ελβετία που βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 11 βαθμούς και έναν περισσότερο από το Ισραήλ που ακολουθεί στην 3η θέση. Έτσι ο αποψινός αγώνας στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου κόντρα στο Κόσοβο (21:45) μοιάζει να είναι ένας «τελικός» για την ομάδα του Έντουαρντ Ιορντανέσκου.

Το σίγουρο είναι πως το νέο σενάριο των Ρουμάνων δεν έχει την παραμικρή δόση αλήθειας, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου (το συμβόλαιο του οποίου στον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2024) έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει να ξανά καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ρουμανίας (είχε περάσει για 21 αγώνες από τις 29 Απριλίου 2009 έως τις 4 Ιουνίου 2011), κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά από το «φιάσκο» του 2021 ο νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα