ΕΠΟ: Δεν θα συζητηθεί το θέμα Δημητριάδη στο Δ.Σ., δεν προχωρά η περίπτωσή του για την Εθνική

ΕΠΟ: Δεν θα συζητηθεί το θέμα Δημητριάδη στο Δ.Σ., δεν προχωρά η περίπτωσή του για την Εθνική

Ο Δημητριάδης

bet365

Η περίπτωση του Βασίλη Δημητριάδη δεν δείχνει πως θα προχωρήσει για την ΕΠΟ σε σχέση με την ανάληψη της θέσης του team manager των Εθνικών μας ομάδων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το προεδρείο της ΕΠΟ (και σε επίπεδο ενεργειών και ο ίδιος ο Τάκης Μπαλτάκος) δεν αναμένεται να βάλει αυτό το θέμα προς συζήτηση στο επερχόμενο διοικητικό συμβούλιο και άρα δεν προχωρά. Ο Βασίλης Δημητριάδης επρόκειτο - εφόσον υπήρχε έγκριση από το σώμα, το Δ.Σ. της ΕΠΟ - να πάρει θέση team manager αλλά με πρόβλεψη περισσότερο για τις μικρές Εθνικές.

Υπήρχε λοιπόν μία σειρά έξι θεμάτων μετά και από εισηγήσεις της αρμόδιας Επιτροπής των Εθνικών. Μέσα σε αυτές θα ήταν και το θέμα του άλλοτε στελέχους της ΑΕΚ. Θέμα για να τεθεί προς συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ. Υπό τις παρούσες συνθήκες δεν διαφαίνεται πως θα προκύψει πρόσληψη του Δημητριάδη στη θέση αυτή.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα