Ελλάδα: Υποψήφιος για την 11άδα ο Ρέτσος λόγω του τραυματισμού του Χατζηδιάκου

Ο Ρέτσος

bet365

Ο Παντελής Χατζηδιάκος έχει υποστεί θλάση και ο Παναγιώτης Ρέτσος διεκδικεί θέση βασικού για τον εκτός έδρας αγώνα της Παρασκευής με την Ιρλανδία.

Δεύτερη ημέρα χωρίς σχεδόν καθόλου δοκιμές από τον Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική που μπροστά της έχει την Ιρλανδία εκτός έδρας την Παρασκευή και τη Δευτέρα την Ολλανδία εντός. Για την Ελλάδα ωστόσο μοιάζει πλέον ξεκάθαρο ότι δεν θα έχει στη διάθεσή της τον έναν εκ των δύο βασικών της στόπερ, Παντελή Χατζηδιάκο λόγω του τραυματισμού του.

Σε αυτήν την περίπτωση ο Ρέτσος μοιάζει ένας δυνατός υποψήφιος για τη στελέχωση της βασικής 11άδας. Ο στόπερ του Ολυμπιακού άλλωστε ήταν βασικός και στο εκτός έδρας ματς με την Ολλανδία.

Σε εκείνο το ματς με την Ολλανδία η Ελλάδα είχε αλλαγές ως προς την 11άδα και ήταν και οι δύο αναγκαστικές. Μία με Ρότα αντί του τραυματία Μπάλντοκ και άλλη μία με τον Ρέτσο αντί του τιμωρημένου Μαυροπάνου. Η διάταξη της Ελλάδας σε εκείνον τον αγώνα: Βλαχοδήμος τέρμα, άμυνα με Τσιμίκα, Χατζηδιάκο, Ρέτσο και Ρότα, κέντρο με Σιώπη, Κουρμπέλη και Μπακασέτα και μπροστά οι Μασούρας, Μάνταλος και Παυλίδης. Σε σχέση με τα παραπάνω πρόσωπα δεν αναμένεται να δούμε... θεαματικές αλλαγές στο βασικό σχήμα της Ελλάδας, ειδικά δε εάν ο Παυλίδης είναι στο 100%.

Θυμίζουμε πως στην αποστολή της Ελλάδας για τα δύο παιχνίδια με Ιρλανδία και Ολλανδία είναι οι εξής: Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παναγιώτης Ρέτσος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γιαννούλης, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σάλιακας, Κώστας Τσιμίκας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Κώστας Γαλανόπουλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Ταξιάρχης Φούντας, Γιώργος Γιακουμάκης, Φώτης Ιωαννίδης και Βαγγέλης Παυλίδης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα