Μασούρας: «Η κεφαλιά του Γιακουμάκη είναι η πιο δυνατή που έχω δει στην ζωή μου» (vid)

Μασούρας: «Η κεφαλιά του Γιακουμάκη είναι η πιο δυνατή που έχω δει στην ζωή μου» (vid)

Μασούρας: «Η κεφαλιά του Γιακουμάκη είναι η πιο δυνατή που έχω δει στην ζωή μου»

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στο επίσημο κανάλι της Εθνικής Ελλάδος την επομένη του αγώνα με την Ιρλανδία και ανέφερε μεταξύ άλλων πως έχει πολύ καλή διαίσθηση για το παιχνίδι με την Ολλανδία.

Ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος, Γιώργος Μασούρας, εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της ομάδας στο μεγάλο διπλό με 2-0 που πέτυχε στην έδρα της Ιρλανδίας, έκανε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Εθνικής στο Youtube και τόνισε πως αισθάνεται πως όλα θα πάνε καλά στο παιχνίδι με την Ολλανδία.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο γκολ του Γιακουμάκη λέγοντας πως ήταν η πιο δυνατή κεφαλιά που έχει δει στην ζωή του ενώ για το γεγονός πως είναι πρώτος παίκτης που σκοράρει πέντε γκολ σε σειρά προκριματικών έπειτα από 15 χρόνια και τον Φάνη Γκέκα τόνισε πως είναι ωραίο, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίσουμε την Δευτέρα τους «Οράνιε».

Στην ερώτηση σχετικά με το ποιο απ' αυτά ξεχωρίζει και γιατί είπε εκείνο με την Ιρλανδία στο εντός έδρας ματς λόγω της σημασίας που έχει αποκτήσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα