Ντεσάν: «Το ρεκόρ είναι στα 10 γκολ, μη σταματήσετε, σπάστε το»

Ντεσάν: «Το ρεκόρ είναι στα 10 γκολ, μη σταματήσετε, σπάστε το»

Ανδρέας Σουλάι
france

bet365

Η Γαλλία ήταν μπροστά με 7-0 στο ημίχρονο απέναντι στο Γιβραλτάρ, ωστόσο ο Ντιντιέ Ντεσάν ζήτησε ρεκόρ και... διάλυση των αντιπάλων.

Την ευρύτερη νίκη της δικής της ιστορίας και γενικότερα των προκριματικών του EURO, πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου η Γαλλία. Η Γαλλία ήταν αφηνιασμένη απέναντι στο Γιβραλτάρ των δέκα παικτών και το διέλυσε με το απίστευτο 14-0 στη, μεγαλύτερη νίκη ever του Euro, λίγα 24ωρα πριν από το παιχνίδι με την Ελλάδα!

Οι Γάλλοι δεν έδειξαν κανένα έλεος στους... ερασιτέχνες αντιπάλους τους, σφυροκοπώντας τους για ενενήντα ολόκληρα λεπτά. Οι «τρικολόρ» ωστόσο είχαν τη συγκεκριμένη οδηγία. Να μην επαναπαυτούν και να γράψουν ευκαιρία.

Στο ημίχρονο, όταν το σκορ ήταν στο 7-0, ο Ντιντιέ Ντεσάν τόνισε στους ποδοσφαιριστές τους την ευκαιρία που είχαν μπροστά τους. Τους ανέφερε ότι το ρεκόρ ήταν στα δέκα γκολ και τους ζήτησε να το σπάσουν και να μη σταματήσουν.

«Το ρεκόρ είναι στα δέκα γκολ. Μπορείτε να το σπάσετε εάν θέλετε παιδιά. Μη σταματήσετε», φέρεται να είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Ντεσάν. Οι «τρικολόρ» άκουσαν τη... διαταγή του προπονητή τους και έγραψαν ιστορία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα