Γκάβι: Οι γιατροί της Ισπανίας τον έβαλαν να παίξει, ενώ είχε τραυματιστεί στο ίδιο γόνατο

Ανδρέας Σουλάι
gavi

bet365

Δευτερόλεπτα πριν τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο του, ο Γκάβι είχε δεχτεί ένα άτσαλο χτύπημα στο ίδιο ακριβώς σημείο και παρότι ένιωσε ενοχλήσεις, οι γιατροί της Ισπανίας έκριναν πως ήταν σε θέση να συνεχίσει κανονικά...

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται άπαντες στην Μπαρτσελόνα και την Ισπανία. Σε ένα από τα πιο αδιάφορα παιχνίδια της χθεσινής βραδιάς των προκριματικών του Euro, ο Γκάβι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο δεξί του γόνατο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να επιβεβαιώνουν το χειρότερο δυνατό σενάριο, καθώς ο 19χρονος χαφ φέρεται να έχει υποστεί ολική ρήξη χιαστού.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο Γκάβι θα περάσει σήμερα από τον οριστικό έλεγχο, καθώς αναμένεται να τον εξετάσουν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, με τα αποτελέσματα ωστόσο να είναι αναμενόμενα. Στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα» επικρατεί θυμός με τον Ντε Λα Φουέντε, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε να δώσει φανέλα βασικού στον Γκάβι σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, το οποίο δεν είχε καμία απολύτως σημασία.

Κι όμως, ακόμα και έτσι, ο Γκάβι θα μπορούσε να είχε γλιτώσει τη χειρότερη ζημιά, εάν οι γιατροί της Ισπανίας είχαν διαπιστώσει ότι ο 19χρονος είχε πρόβλημα πριν συμβεί το μοιραίο. Δευτερόλεπτα πριν τον πολύ σοβαρό τραυματισμό, ο Γκάβι βρέθηκε στο έδαφος, μετά από μια σύγκρουση που είχε με έναν Γεωργιανό. Ο Γκάβι φάνηκε να πιάνει το γόνατο του και να πονάει αρκετά, ωστόσο αφού δέχτηκε τις βοήθειες των γιατρών, μπήκε και πάλι μέσα στο παιχνίδι.

Στην επόμενη ακριβώς φάση, συνέβη και το μοιραίο. Ο σύνδεσμος του Γκάβι είχε ήδη υποστεί ζημιά και δεν άντεξε το σκληρό πάτημα του Ισπανού μέσου, με αποτέλεσμα ο 19χρονος να χάνει εντελώς την ισορροπία του και να... λυγίζει. Αμέσως ο Γκάβι κατάλαβε τη ζημιά και ξέσπασε σε λυγμούς, καθώς αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα