Τότεναμ - Χάρι Κέιν: Στην ευρωπαϊκή λίστα ο αρχηγός

Τότεναμ - Χάρι Κέιν: Στην ευρωπαϊκή λίστα ο αρχηγός

Τότεναμ - Χάρι Κέιν: Στην ευρωπαϊκή λίστα ο αρχηγός

bet365

Μπορεί ο Κέιν να απουσίασε από το ντέρμπι, μπορεί τα σενάρια μεταγραφής να φουντώνουν, ωστόσο οι Spurs τον δήλωσαν για την Ευρώπη και τα ματς με την Πάσος.

Ποιο θα είναι το μέλλον του Χάρι Κέιν. Ο αρχηγός της Τότεναμ δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, έμεινε εκτός αποστολής και τα σενάρια περί αποχώρησής του «φούντωσαν». Μπορεί τα βρετανικά ΜΜΕ να μιλούν για πρόταση ύψους 130 εκατομμυρίων λιρών από τη Σίτι, ωστόσο η Τότεναμ δείχνει ανυποχώρητη και μάλιστα δήλωσε τον Κέιν στη λίστα του Europa Conference League και τα ματς με την Πάσος Φερέιρα. «Παρακολουθείς Χάρι Κέιν;» του φώναζαν οι οπαδοί, θέλοντας έτσι να τον πείσουν να μείνει στο Λονδίνο και να διεκδικήσει τρόπαια με τους Spurs. Θυμίζουμε, η Τότεναμ μπήκε με το δεξί στην πρεμιέρα της Premier League, αφού επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα