Οι διαιτητές των τεσσάρων ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια

Newsroom
Ο ρέφερι Κρούζλιακ

bet365

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της Πέμπτης.

Για τον αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στην Μπράιτον ορίστηκε ο Ελβετός Σάντρο Σέρερ κατηγορίας Elite. Ο 35χρονος ρέφερι έχει σφυρίξει στο παρελθόν το ματς Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού τη σεζόν 2019-2020, καθώς και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού με Αταλάντα και Απόλλωνα Λεμεσού.

Βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του οι Μπεκίμ Τσογκάι και Γιόνας Έρνι, τέταρτος ο Γιοχάνες φον Μάνταχ, ενώ στο VAR βρίσκεται ο επίσης Ελβετός Λούκας Φέντριχ με βοηθό τον Λιονέλ Τσούντι.

Την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία θα διευθύνει ο Σλοβάκος elite διαιτητής Ιβάν Κρούζλιακ. Πέρυσι είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0 και πριν κάποια χρόνια το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0, ενώ είχε διευθύνει και το Παναθηναϊκός - Καμπάλα 2-2 στο παρελθόν.

Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Γιαν Πόζορ, Άνταμ Γέκελ, 4ος ο Πίτερ Κράλοβιτς και στο VAR ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ, με τον Τούρκο Άλπερ Ουλούσου.

Το ματς του Ολυμπιακού στη Γερμανία με τη Φράιμπουργκ θα σφυρίξει ο επίσης elite διαιτητής Ιρφαν Πελίτο από τη Βοσνία. Ο 39χρονος ρέφερι είχε διευθύνει πέρυσι το ματς του Ολυμπιακού στην εντός έδρας ήττα από την Κάραμπαγκ. Εχει διευθύνει αρκετά ματς στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων ένα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για τα play offs τη σεζόν 2020-2021. Βοηθοί του ορίστηκαν οι συμπατριώτες του Σέναντ Ιμπρισιμπέγκοβιτς και Νταβόρ Μπέλιο, τέταρτος ο Μίλος Γκίβκοβιτς. Στο VAR είναι ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ, με βοηθό τον Πολωνό Τόμαζ Κβιατκόβσκι.

Όσον αφορά το ματς του ΠΑΟΚ με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στη Γερμανία, διαιτητής θα είναι ο Πολωνός Νταμιάν Σιλβέστρζακ. Βοηθοί του 31χρονου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Μπάρτοζ Χέινινγκ - Άνταμ Καράσεβιτς και τέταρτος ο Πάβελ Μάλετς. Στο VAR θα βρίσκεται ο Πολωνός Μπάρτοζ Φρανκόφσκι με AVAR τον συμπατριώτη του, Κριστόφ Γιάκουμπικ.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα