Ουγγαρία - Αγγλία: Πέταγαν ποτήρια στον Ράις και εκείνος... ήπιε στην υγεία τους (vid & pics)

Newsroom
Ουγγαρία - Αγγλία: Πέταγαν ποτήρια στον Ράις και εκείνος... ήπιε στην υγεία τους (vid & pics)

bet365

Οι Ούγγροι οπαδοί έριξαν... καταιγίδα από ποτήρια προς το μέρος του Ράις, εκείνος αποδέχθηκε την πρόκληση και αποφάσισε να πιει στην υγεία τους.

Ένα ιδιαίτερο σκηνικό σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Κατά τους πανηγυρισμούς των Άγγλων για το δεύτερο γκολ τους, οι Ούγγροι οπαδοί εκτόξευσαν... βροχή από ποτήρια προς το μέρος τους, με την αντίδραση του Ράις να ξεχωρίζει.

Ο μέσος της Γουέστ Χαμ σήκωσε ένα από τα ποτήρια που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο και έκανε πως... πίνει στη υγειά τους, την ίδια ώρα που το γήπεδο σείονταν από εκνευρισμό.

Πάντως, το κλίμα φαινόταν από την αρχή πως δεν θα ήταν το καλύτερο δυνατό, καθώς στο καθιερωμένο γονάτισμα των παικτών για το Black Lives Matter, οι οπαδοί στις κερκίδες έδειξαν με σαφές τρόπο την αντίθεσή τους μέσω έντονων αποδοκιμασιών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα