Video και εικόνες από το χάος στη Γουινέα μετά το πραξικόπημα

Δημήτρης Σαμόλης
Video και εικόνες από το χάος στη Γουινέα μετά το πραξικόπημα

bet365

Δείτε video και φωτογραφίες από το πραξικόπημα στη Γουινέα, όπου βρίσκονται οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την ανατροπή του προέδρου της χώρας και την κατάληψη της ηγεσίας από στρατωτικούς.

Χαμός επικρατεί στη Γουινέα, όπου την Κυριακή (5/9) στρατιωτικοί εισέβαλαν στο προεδρικό μέγαρο του Κονακρί και συνέλαβαν τον πρόεδρο της χώρας, Άλφα Κοντέ. Στην αφρικανική χώρα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, ο Μαμαντού Κανέ που ανήκει στους «ερυθρόλευκους» και παίζει ως δανεικός στη Νέφτσι Μπακού, αλλά και ο Αχμάντ Μέντες Μορέιρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί, μάλιστα, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (6/9) αναμέτρηση τη Γουινέας εναντίον του Μαρόκου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Δεν ήταν λίγοι, βέβαια, εκείνοι που βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν με την πρώση του 83χρονου Άλφα Κοντέ.

Δείτε εικόνες και video από την κατάσταση που επικρατεί στη Γουινέα τις τελευταίες ώρες:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα