Εθνική: Δοκιμή με τρεις στην άμυνα ο Φαν'τ Σχιπ

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Δοκιμή με τρεις στην άμυνα ο Φαν'τ Σχιπ

bet365

Ο Ολλανδός τεχνικός έκανε δοκιμές 11άδας για το ματς της Ελλάδας με τη Γεωργία βάζοντας τρεις παίκτες στα μετόπισθεν.

Ο Φαν'τ Σχιπ δοκίμασε κυρίως το 3-5-2 έχοντας τριάδα με Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο και Σταφυλίδη. Βέβαια η διάταξη μπορεί να βγει και σε 3-4-3. Στους χαφ ο Αλεξανδρόπουλος δεν ήταν στις πρώτες δοκιμές αλλά ήταν οι άλλοι διαθέσιμοι μέσοι (όπως Μπουχαλάκης και Σιώπης).

Ο ίδιος ο Τζον Φαν'τ Σχιπ πάντως για την 11άδα και σε σχέση με το κέντρο ανέφερε τα ονόματα των Μπουχαλάκη, Σιώπη και Αλεξανδρόπουλο. Βέβαια στη διάρκεια των δοκιμών ο Ολλανδός άλλαξε αρκετά πρόσωπα από τη μέση και μπροστά. Η σταθερά του ήταν η τριάδα της άμυνας και τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η Ελλάδα είχε παίξει με 3-5-2 (ή 3-4-1-2) και με τη Σουηδία στη μεγάλη της νίκη με 2-1. Με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ, τον Χατζηδιάκο δεξιό στόπερ, τον Τζαβέλλα αριστερό και τον Μαυροπάνο στη μέση. Δεξιός μπακ χαφ ήταν ο Ανδρούτσος, αριστερός ο Τσιμίκας, Ζέκα και Μπουχαλάκης ήταν οι κεντρικοί χαφ και λίγο πιο μπροστά τους ο Μπακασέτας. Παυλίδης και Δουβίκας συνέθεσαν το δίδυμο στη γραμμή κρούσης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα