Ζορζίνιο: «Τα χαμένα πέναλτι με την Ελβετία θα με κυνηγούν για το υπόλοιπο της ζωής μου»

Ζορζίνιο: «Τα χαμένα πέναλτι με την Ελβετία θα με κυνηγούν για το υπόλοιπο της ζωής μου»

bet365

Ο Ζορζίνιο δεν κρύφτηκε. Μετά την αποτυχία της Ιταλίας και τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Μουντιάλ, είπε ότι τα χαμένα πέναλτι με την Ελβετία θα τον κυνηγούν σε όλη του τη ζωή.

Η Ιταλία δεν θα είναι στο Μουντιάλ του Κατάρ. Η ήττα-σοκ από το Μαυροβούνιο ξύπνησε τους εφιάλτες του Ζορζίνιο που του δημιουργήθηκαν μετά από τα ματς με την Ελβετία.

Ο μέσος της Τσέλσι έχασε δύο πέναλτι (ένα σε κάθε ματς) με αποτέλεσμα, η ομάδα του να μείνει ισόπαλη (0-0 εκτός, 1-1 εντός). Αν είχε βρει στόχο έστω σ' ένα από τα δύο ίσως η Ιταλία σήμερα να μην ήταν σ' αυτήν την θέση.

Ο 30χρονος δεν μπορεί να συγχωρέσει τον εαυτό του γι' αυτό και όπως παραδέχτηκε, μιλώντας στο RAI, αυτές οι δύο άστοχες εκτελέσεις πέναλτι θα τον στοιχειώνουν για πάντα.

Ζορζίνιο: «Είναι δύσκολο να σηκώσουμε κεφάλι»

Ανοίγοντας την καρδιά του και σε βαρύ κλίμα είπε:

«Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι συνέβη. Πονάω τόσο πολύ. Δεν νομίζω ότι μας έλειπε η δημιουργικότητα, καθώς κυριαρχούσαμε στους αγώνες και δημιουργήσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να τις τελειώσουμε.

Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κατακτήσαμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς στα τελευταία παιχνίδια κάναμε μικρά λάθη και δεν μπορέσαμε να συνέλθουμε από αυτά. Αυτά έκαναν τη διαφορά.

Πονάω όταν σκέφτομαι τα χαμένα πέναλτι. Τα σκέφτομαι ακόμη και θα με στοιχειώνουν για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Το να πηγαίνει εκεί δύο φορές (στο σημείο του πέναλτι) και να μην μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου και τη χώρα σου είναι κάτι που θα το έχω μαζί μου για πάντα και με βαραίνει.

Μας λένε ότι πρέπει να το κεφάλι και να συνεχίσουμε, αλλά είναι δύσκολο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα