Σισέ: Από τους κορυφαίους της Σενεγάλης κόντρα στην Αίγυπτο

Newsroom
Σισέ: Από τους κορυφαίους της Σενεγάλης κόντρα στην Αίγυπτο

bet365

Ο Παπέ Αμπού Σισέ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της εθνικής του ομάδας στη νίκη επί της Αιγύπτου, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού πήρε φανέλα βασικού στον αγώνα κόντρα στην Αίγυπτο και έκανε τη διαφορά στην άμυνα, όντας ο κορυφαίος της Σενεγάλης, ενώ παράλληλα κράτησε μαζί με τους συμπαίκτες του το μηδέν.

Ο Σισέ ολοκλήρωσε τον αγώνα, έχοντας πραγματοποιήσει κορυφαία εμφάνιση, όπως άλλωστε «μαρτυρούν» και τα νούμερα. Συγκεκριμένα, είχε 77 επαφές με την μπάλα στο ματς, 42 σωστές πάσες, 6/8 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες, τρεις φάσεις που αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του, αλλά και ένα πετυχημένο τάκλιν.

Εκτός βέβαια από αυτά είχε επτά πετυχημένες μακρινές μεταβιβάσεις, μία πετυχημένη ντρίμπλα και 3/7 κερδισμένες μονομαχίες κερδισμένες στο έδαφος. Με αυτόν τον τρόπο ο Σισέ συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις τόσο με τη φανέλα του Ολυμπιακού όσο και με αυτή της εθνικής του ομάδας, την οποία και βοήθησε να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα