Ζαμόρα: Πέτυχε το πρώτο του γκολ με την εθνική της Κόστα Ρίκα (vid)

Ζαμόρα: Πέτυχε το πρώτο του γκολ με την εθνική της Κόστα Ρίκα (vid)

Newsroom
Ο Ζαμόρα πέτυχε το πρώτο του γκολ με την εθνική της Κόστα Ρίκα

bet365

Ο Άλβαρο Ζαμόρα σημείωσε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της εθνικής του ομάδας στη νίκη της Κόστα Ρίκα με 3-0 στην έδρα της Γρανάδα.

Ο Άλβαρο Ζαμόρα του Άρη σκόραρε για πρώτη φορά με την φανέλα της εθνικής Κόστα Ρίκα στο εκτός έδρας παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ στην έδρα της Γρενάδα, όπου επικράτησε με 3-0.

Ο 22χρονος Κοσταρικανός εξτρέμ μπήκε στην αντίπαλη περιοχή στο 34ο λεπτό του αγώνα, έκανε ένα ανοιχτό κοντρόλ προς τα αριστερά, βρήκε τον απαραίτητο χώρο, εκτέλεσε, η μπάλα βρήκε και στον αμυντικό που τον μάρκαρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της Γρενάδα για το 2-0.

Ο Ζαμόρα δεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι, αφού έγινε αλλαγή στο 80ο λεπτό, με τον Τζοέλ Κάμπελ να περνάει στην θέση του, αν και είχε ήδη κάνει την δουλειά του, σκοράροντας το πρώτο του τέρμα με το εθνόσημο στην 11η εμφάνισή του.

Με τη νίκη αυτή η Κόστα Ρίκα έκανε το 2/2 κι έμεινε μόνη πρώτη στον δεύτερο όμιλο της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Μουντιάλ της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα