ΑΕΚ: Ο Κάλενς σκόραρε στην ισοπαλία του Περού και βγήκε αναγκαστική αλλαγή (vid)

Ο Κάλενς σκόραρε στην ισοπαλία του Περού με την Κολομβία (vid)

bet365

Το γκολ του Αλεξάντερ Κάλενς της ΑΕΚ που χάρισε έναν βαθμό στο Περού και ο τραυματισμός που τον οδήγησε σε αναγκαστική αλλαγή.

Τον τρίτο του μόλις βαθμό σε επτά αγώνες προκριματικών του Μουντιάλ πήρε το Περού, το οποίο απέσπασε ισοπαλία 1-1 μέσα στην έδρα του από την Κολομβία. Οι «Ίνκας» ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αλεξάντερ Κάλενς της ΑΕΚ να σκοράρει από κοντά.

O 32χρονος κεντρικός αμυντικός της «Ένωσης» ξεκίνησε βασικός, παίζοντας αριστερά στην τριάδα των στόπερ, που παρέταξε ο Φοσάτι, είδε την μπάλα να φτάσει σε κείνον μετά την σέντρα του Πένια και την προβολή του Βαλέρα και την έσπρωξε στα δίχτυα ξεσπώντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Δυστυχώς, ο Κάλενς δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το παιχνίδι, αφού τραυματίστηκε στο κεφάλι και αναγκάστηκε να περάσει εκτός αγώνα στο 82ο λεπτό (πέρασε στην θέση του ο Άμπραμ), αφού δεν σταματούσε το αίμα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα