Η συγκίνηση του Λουίς Σουάρες στο αντίο του στην εθνική και το μήνυμα του κολλητού του, Λιονέλ Μέσι (vid)

Η συγκίνηση του Λουίς Σουάρες στο αντίο του στην εθνική και το μήνυμα του κολλητού του, Λιονέλ Μέσι (vid)

Newsroom
Η συγκίνηση του Λουίς Σουάρες στο αντίο του στην εθνική και το μήνυμα του κολλητού του, Λιονέλ Μέσι (vid)

bet365

Ο Λουίς Σουάρες έπαιξε χθες το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της εθνικής Ουρουγουάης και οι στιγμές ήταν άκρως συγκινητικές, με τον κολλητό του, Λιονέλ Μέσι να του στέλνει μήνυμα μέσω βίντεο.

Όπως το είχε προαναγγείλει ο ίδιος, ο Λουίς Σουάρες έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης σήμερα τα ξημερώματα αγωνιζόμενος βασικός και για όλη την διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Παραγουάη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει τη νίκη, με το τελικό σκορ του αγώνα να είναι 0-0.

Αυτό όμως πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού η «Σελέστε» αποχαιρέτησε τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με 69 γκολ και τον δεύτερο σε συμμετοχές με 143 (έμεινε πίσω μόνο από τον Γοδίν, έχει 161) και το κλίμα, όπως καταλαβαίνετε, ήταν ιδιαίτερα συγκινησιακό.

Απ' αυτήν την γιορτή και ιδιαίτερη μέρα για τον ίδιο τον 37χρονο φορ, δεν θα μπορούσε να λείπει ο κολλητός του, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος, παρ' ότι δεν είχε την δυνατότητα να δώσει το «παρών», ετοίμασε ένα βίντεο διάρκειας περίπου 1,5 λετπών για να τιμήσει έναν δικό του άνθρωπο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήθελα να βγάλω αυτό το VIDEO γι' αυτή την πολύ ιδιαίτερη μέρα για σένα, την τόσο σημαντική, τόσο ξεχωριστή, για την οικογένειά σου, την Ουρουγουάη, για όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Γενικά για αυτό που είσαι, γι' αυτό που έδωσες στην εθνική σου ομάδα, και ξέρω πόσο δύσκολο ήταν να πάρεις αυτήν την απόφαση, γιατί ξέρω τι νιώθεις όταν παίζεις για την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης.

Ελπίζω να απολαύσεις αυτόν τον φόρο τιμής που σου αποτίνουν. Για όλα όσα έδωσες σε εκείνη την ομάδα, γιατί πάντα ζούσες και τα έδινες όλα μέχρι την τελευταία μέρα.

Θα αφήσεις μια πολύ μεγάλη κληρονομιά για τους ανθρώπους που όσους είναι εδώ σήμερα, για τις νέες γενιές που έρχονται.

Ένας πολύ σημαντικός σταθμός της καριέρας σου τελείωσε, αλλά απομένουν πολλά χρόνια ποδοσφαίρου και είμαι χαρούμενος που είναι εδώ και μπορούμε να είμαστε μαζί σε μια ομάδα καθημερινά

Ελπίζω λοιπόν να απολαύσεις αυτή τη βραδιά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα κι όλους εκείνους τους ανθρώπους που είχες πάντα κοντά σου».

Οι δε φίλαθλοι της ομάδας ετοίμασαν έναν υπέροχο κορεό, που έγραφε «Luis 9 eterno», δηλαδή πως θα θυμούνται για πάντα τον Λουίς Σούαρες που φορούσε το νούμερο 9.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα