Παναθηναϊκός: Βασικός ο Πελίστρι με την Ουρουγουάη στην ισοπαλία με τη Βενεζουέλα

Newsroom
Παναθηναϊκός: Βασικός ο Πελίστρι με την Ουρουγουάη στην ισοπαλία με τη Βενεζουέλα

bet365

Ο Φακούντο Πελίστρι του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε για 88 λεπτά στην εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία της Ουρουγουάης με τη Βενεζουέλα.

Βασικός με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης για ακόμη μια φορά ο Φακούντο Πελίστρι. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού που κλήθηκε για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026, φόρεσε και πάλι φανέλα βασικού με τη Σελέστε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) μέσα στην έδρα της Βενεζουέλας.

Ο 23χρονος εξτρέμ του «τριφυλλιού» ξεκίνησε το παιχνίδι και αντικαταστάθηκε στο 88ο λεπτό. Το παιχνίδι δεν είχε γρήγορο ρυθμό, καθώς οι ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες ήταν λιγοστές. Ο Πελίστρι επιθετικά ξεχώρισε, καθώς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 73% ποσοστό στις μεταβιβάσεις του, 100% επιτυχία στις ντρίμπλες (1/1) και 7/8 κερδισμένες μονομαχίες.

Με την ισοπαλία αυτή η Ουρουγουάη παρέμεινε ψηλά στον όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, φτάνοντας στους 15 βαθμούς, έναν λιγότερο από την 2η Κολομβία και τρεις λιγότερους από την πρώτη Αργεντινή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα