Προκριματικά Μουντιάλ 2026: «Κόλλησε» η Αργεντινή κόντρα στη Βενεζουέλα, ανάσα για τη Βραζιλία στο 89'

Newsroom
arge

bet365

Παρότι κατάφερε να προηγηθεί η Αργεντινή δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Βενεζουέλας εκτός έδρας και έμεινε στο 1-1, διατηρώντας την κορυφή στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026. Νίκη ανάσα για τη Βραζιλία απέναντι στη Χιλή με ανατροπή στο 89ο λεπτό.

«Κόλλησε» η Αργεντινή απέναντι στη Βενεζουέλα. Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στην Αλμπισελέστε για πρώτη φορά μετά τον τελικό του Copa America, ωστόσο η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, καθώς έμεινε στο 1-1, με τον κακό αγωνιστικό χώρο της Βενεζουέλας να «κλέβει» την παράσταση.

Η πρωταθλήτρια κόσμου κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Νικολάς Οταμέντι. Ο κεντρικός αμυντικός της Μπενφίκα εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα της Βενεζουέλας και άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης σε κενή εστία. Η Αργεντινή ωστόσο δεν είχε καλό ρυθμό και δυσκολεύτηκε να παίξει το δικό της παιχνίδι στον κακό αγωνιστικό χώρο και η Βενεζουέλα τελικά μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ρονδόν για το τελικό 1-1.

Ανάσα για τη Βραζιλία απέναντι στη Χιλή. Παρότι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Βάργκας, η «Σελεσάο» βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για την ανατροπή και τους τρεις βαθμούς που είχε πολλή ανάγκη. Πρώτα ισοφάρισε με τον Χεσούς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και έπειτα έκανε την ολική ανατροπή στο 89ο λεπτό με τον Ενρίκε για το τελικό 2-1.

Βαθμολογία προκριματικών Νότιας Αμερικής:

  1. Αργεντινή 19 β.

  2. Κολομβία 16 β.
  3. Ουρουγουάη 15 β.
  4. Βραζιλία 13 β.
  5. Εκουαδόρ 12 β.
  6. Βολιβία 12 β.
  7. Βενεζουέλα 11 β.
  8. Παραγουάη 10 β.
  9. Χιλή 9 β.
  10. Περού 3 β.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα