Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Με Κάλενς σε ρόλο αριστερού μπακ-χαφ, το Περού κέρδισε την Ουρουγουάη του Πελίστρι

Newsroom
peru

bet365

Το Περού του Αλεξάντερ Κάλενς που αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ-χαφ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Ουρουγουάης του Φακούντο Πελίστρι για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Άρωμα Super League είχαν τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 της Νότιας Αμερικής. Το Περού του Αλεξάντερ Κάλενς της ΑΕΚ που αγωνίστηκε σε θέση έκπληξη ως αριστερός μπακ-χαφ, κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στα προκριματικά, επικρατώντας με 1-0 της Ουρουγουάης του Φακούντο Πελίστρι του Παναθηναϊκού.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης αγωνίστηκε σε μια πρωτόγνωρη θέση για τον ίδιο και εν τέλει τα πήγε περίφημα, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στη μεγάλη νίκη απέναντι στη «Σελέστε» με 1-0, χάρη σε γκολ του Αραούχο στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

Από την άλλη, ο Πελίστρι πέρασε στο παιχνίδι στο 46ο λεπτό και πάλεψε, ωστόσο η Ουρουγουάη έμεινε τελικά με άδεια χέρια και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς.

Βαθμολογία προκριματικών Νότιας Αμερικής:

1.Αργεντινή 19 β.
2.Κολομβία 16 β.
3.Ουρουγουάη 15 β.
4.Βραζιλία 13 β.
5.Εκουαδόρ 12 β.
6.Βολιβία 12 β.
7.Βενεζουέλα 11 β.
8.Παραγουάη 10 β.
9. Περού 6 β.
10. Χιλή 5 β.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα