Προκριματικά Μουντιάλ 2026: «Κόλλησε» κόντρα στο Εκουαδόρ η Ουρουγουάη του Πελίστρι, άνετα η Βραζιλία με το Περού του Κάλενς

Newsroom
βραζιλια

bet365

Η Ουρουγουάη του Φακούντο Πελίστρι που αγωνίστηκε ως βασικός, τα βρήκε σκούρα απέναντι στο Εκουαδόρ και έμεινε στο 0-0. Άνετη και ωραία η Βραζιλία απέναντι στο Περού του Κάλενς, επικράτησε με 4-0 και έπιασε τη «Σελέστε» στην 3η θέση.

Δεύτερο σερί στραβοπάτημα για την Ουρουγουάη. Μετά τη «χοντρή» γκέλα απέναντι στο Περού κόντρα στο οποίο ηττήθηκε, η Ουρουγουάη κόλλησε και στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Εκουαδόρ, μένοντας στο 0-0.

Η «Σελέστε» του Φακούντο Πελίστρι του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκε ως βασικός, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ωστόσο δεν μπόρεσε να «σπάσει» τη σκληρή αμυντική γραμμή του Ισημερινού, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να παίρνουν από έναν βαθμό. Η Ουρουγουάη με αυτόν τον τρόπο παρέμεινε στην 3η θέση της κατάταξης, ωστόσο πλέον έχει και συγκάτοικο τη Βραζιλία η οποία έκανε... πάρτι κόντρα στο Περού του Αλεξάντερ Κάλενς της ΑΕΚ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη «Σελεσάο» ήταν ο Ραφίνια, που συνέχισε στις υψηλές πτήσεις, πετυχαίνοντας δύο γκολ με δύο εκτελέσεις πέναλτι (38', 54'). Στο δεύτερο μέρος η Βραζιλία πέτυχε δύο ακόμα γκολ. Ο Αντρέας Περέιρα σημείωσε το 3-0 στο 71ο λεπτό, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ενρίκε διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Βαθμολογία προκριματικών Νότιας Αμερικής:

1.Αργεντινή 22 β.
2.Κολομβία 19 β.
3.Ουρουγουάη 16 β.
4.Βραζιλία 16 β.
5.Εκουαδόρ 13 β.
6.Παραγουάη 13 β.
7.Βολιβία 11 β.
8.Βενεζουέλα 11 β.
9. Περού 6 β.
10. Χιλή 5 β.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα