Καμερούν: Απίστευτος Ονάνα, άφησε την εστία του έδωσε οδηγίες στην άλλη άκρη του γηπέδου! (vid)

Newsroom
τεσ

bet365

Στο ματς του Καμερούν με το Εσουατίνι ο γκολκίπερ Ονάνα που παίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «πρωταγωνίστησε» σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο.

Χωρίς σκορ έληξε το χθεσινό (19/3) ματς του Καμερούν με το Εσουατίνι, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του επόμενου Μουντιάλ.

Ετσι τα «αδάμαστα λιοντάρια»… πέταξαν δύο βαθμούς, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς συνέβη κάτι το ασυνήθιστο.

Το Καμερούν κέρδισε φάουλ σε καλή θέση έξω από τα αντίπαλα γκολπόστ και την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Εμπεουμό της Μπρέντφορντ.

Τότε ο Ονάνα, γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έφυγε από την εστία του, διέσχισε όλο το γήπεδο και πήγε έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, όπου και έδωσε «οδηγίες» στον 25χρονο συμπαίκτη του για το πώς θα χτυπήσει το στημένο.

 

Πάντως δεν κατάφερε να τον οδηγήσει στην επιτυχία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα