Αλβανικό πρωτάθλημα: Η Παρτιζάνι πήρε το ντέρμπι της πρωτεύουσας και μπήκε ξανά στο κόλπο!

Newsroom
Παρτιζάνι

bet365

Στα «κόκκινα» βάφτηκε το μεγάλο ντέρμπι των Τιράνων ανάμεσα στην Παρτιζάνι και τα Τίρανα, με τους «ταύρους» να επικρατούν με 2-1 και να εκμεταλλεύονται την ήττα της Εγνατία, μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή στους οκτώ βαθμούς.

Τα Τίρανα «βάφτηκαν» κόκκινα! Το ντέρμπι ανάμεσα στην Παρτιζάνι και τα Τίρανα ξεχώριζε από το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του αλβανικού πρωταθλήματος, με τους «ταύρους» να επικρατούν με 2-1 και να μπαίνουν ξανά γερά στο κόλπο του πρωταθλήματος.

Σε ένα ντέρμπι από τα... παλιά, τα Τίρανα κατάφεραν να προηγηθούν, ωστόσο η Παρτιζάνι γύρισε την κατάσταση και με δύο γκολ μέσα σε έντεκα λεπτά, ανέτρεψε το σκορ και έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη, μειώνοντας τη διαφορά από την πρωτοπόρο Εγνατία στους οκτώ βαθμούς.

Τα Τίρανα προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον Λατίφι, ωστόσο οι «ταύροι» βρήκαν δύο γκολ πριν από την ανάπαυλα με τους Σούκα και Τσάρα να ανατρέπουν το σκορ και να οδηγούν την Παρτιζάνι σε μια υπερπολύτιμη νίκη.

Ήττα για την Εγνατία, απειλεί και η Βλαζνία

Η Εγνατία από την πλευρά της έχασε τη διψήφια διαφορά που είχε χτίσει στη βαθμολογία, γνωρίζοντας την ήττα από τη Βλαζνία με 2-1. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας ήταν κατώτερη των περιστάσεων, με τη Βλαζνία να φτάνει σε μια σπουδαία νίκη, να πιάνει την Παρτιζάνι στους 40 βαθμούς και να μειώνει επίσης στους οκτώ τη διαφορά της από την κορυφή!

Η Βλαζνία ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον αρχηγό της, Μπάλαι. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ντρέτσα πριν από την ανάπαυλα, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Γκρούντα να σημειώνει το 2-1 στο 54ο λεπτό και να χαρίζει στη Βλαζνία ένα σπουδαίο «τρίποντο».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστική:

Τεούτα - Κούκεσι 1-0

Παρτιζάνι - Τίρανα 2-1

Ερζένι - Σκεντερμπέου 0-3

Λάτσι - Ντιναμό Σίτι 1-1

Βλαζνία - Εγνατία 2-1

Η βαθμολογία

Βαθμολογία

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα