Αλβανικό πρωτάθλημα: Νέα γκέλα για την Εγνατία, στο -2 η Βλαζνία

Βλαζνία

bet365

Η Εγνατία γκέλαρε για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική και η Βλαζνία το εκμεταλλεύτηκε μειώνοντας την απόσταση της από την κορυφή στους δύο βαθμούς!

Τα πάνω-κάτω στο πρωτάθλημα της Αλβανίας. Παρότι όλα έδειχναν ότι η Εγνατία θα έφτανε στον τίτλο, η πρωτοπόρος της βαθμολογίας βρίσκεται σε πάρα πολύ κακή κατάσταση. Για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική η Εγνατία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς έμεινε στο 1-1 με τα Τίρανα στην πρωτεύουσα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη Βλαζνία να μειώσει και άλλο τη διαφορά.

Ο Μπάλαι ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και η Βλαζνία έφυγε με ένα τεράστιο διπλό από την έδρα της Σκεντερμπέου, με την απόσταση των δύο πρώτων να πέφτει στους δύο βαθμούς! Στο κόλπο ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται και η Παρτιζάνι η οποία έκανε περίπατο απέναντι στην Ερζένι, διαλύοντας την με 4-0 εκτός έδρας.

Στο -2 η Βλαζνία από την Εγνατία, μάχη τριών στο αλβανικό πρωτάθλημα

Η Εγνατία εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η πρωτοπόρος ωστόσο διανύει μια πολύ κακή αγωνιστική περίοδο με έξι συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Η Βλαζνία από το... πουθενά μπήκε στη μάχη του πρωταθλήματος και με συνεχόμενες νίκες ανέβηκε στην 2η θέση, έχοντας φέρει τη διαφορά από την πρώτη θέση στους δύο βαθμούς.

Η Παρτιζάνι αν και έχασε έδαφος, κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις γκέλες της Εγνατία και με συνεχόμενες νίκες μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή στους πέντε βαθμούς, έχοντας παράλληλα και τρεις λιγότερους από την 2η Βλαζνία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Ερζένι - Παρτιζάνι 0-4

Τιράνα - Εγνατία 1-1

Κούκεσι - Λάτσι 1-0

Σκεντερμπέου - Βλαζνία 0-1

Η βαθμολογία:

1. Εγνατία 51 β.

2. Βλαζνία 49 β.

3. Παρτιζάνι 46 β.

4. Σκεντερμπέου 37 β.

5. Τιράνα 36 β.

6. Ντιναμό Σίτι 36 β.

7. Λάτσι 30 β.

8. Τεούτα 28 β.

9. Ερζένι 26 β.

10. Κούκεσι 22 β.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα