ΑΕΚ Λάρνακας: «Κλειδί» η άμυνα για να πάρει ένα ακόμη σπουδαίο ντέρμπι

ΑΕΚ Λάρνακας: «Κλειδί» η άμυνα για να πάρει ένα ακόμη σπουδαίο ντέρμπι

Επιμέλεια: Newsroom
aek larnakas
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Άρη με την ομάδα της Λάρνακας να είναι πανέτοιμη για να διεκδικήσει μία ακόμη νίκη σε ντέρμπι.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Άρη με την ομάδα της Λάρνακας να είναι πανέτοιμη για να διεκδικήσει μία ακόμη νίκη σε ντέρμπι. Στα τελευταία τρία ματς έχει καταφέρει να πανηγυρίσει δυο νίκες και να πάρει μία ισοπαλία. Τρία ντέρμπι στα οποία πήρε επτά βαθμούς και δεν δέχθηκε κανένα γκολ.

Το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι εξαιρετικό και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι μπορεί να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις αλλά και να πάρει τη νίκη απέναντι σε ένα απαιτητικό Άρη που έχει δείξει ότι ακόμη και όταν προχωρεί σε αλλαγές ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Στην ομάδα της Λάρνακας όμως υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία και σιγουριά ότι πλέον έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα.

Ο Σιμόν εξέφρασε στον παίκτες του την εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπο τους και ότι περιμένει απ’ αυτούς να συνεχίσουν στα ίδια ή και καλύτερα επίπεδα για να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα.

Το μηδέν της δίνει ελπίδα…
«Κλειδί» για την ΑΕΚ είναι να μπορέσει αμυντικά να κρατήσει μακριά τους επιθετικούς του Άρη από την εστία του Πίριτς. Οι πρωταθλητές διαθέτουν ένα ρόστερ με επιθετικούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και αν η ΑΕΚ τους περιορίσει θα αυξήσει και τις πιθανότητες της να κερδίσει και να συνεχίσει την εξαιρετική παράδοση που έχει.

Ερωτηματικό ο Ρομπέρζ
Το πρόβλημα και το ερωτηματικό που υπάρχει είναι με τον Ρομπέρζ που έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και μέχρι την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του. Πιθανότατα θα σφίξει τα δόντια και θα παίξει. Ο Καπτούμ προπονήθηκε τις δυο τελευταίες μέρες και ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ ο Τόμοβιτς είναι τιμωρημένος και εκτός πλάνων.

Με λούτρινα αρκουδάκια…
Η διοίκηση της ΑΕΚ έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας που θα βρεθεί στο γήπεδο να φέρει μαζί του και ένα λούτρινο αρκουδάκι το οποίο θα πετάξουν στον αγωνιστικό χώρο για να διατεθούν σε παιδιά που τα Χριστούγεννα δεν θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ίσως κάποιο δώρο.

Ιδανική μέρα και ώρα…
Πάει καιρός, την τελευταία φορά που η ΑΕΚ, θα παίξει σε τόσο... ελκυστική ώρα, παιχνίδι. Το ντέρμπι με τον Άρη έχει οριστεί για Σάββατο στις 17:00 η ώρα και υπάρχει αισιοδοξία ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί μιας και είναι ιδανική η ώρα για να γεμίσει αν είναι δυνατό το γήπεδο. Σημαντικό τα 3000 διαρκείας να πάνε γήπεδο και όχι οι 1800 που συνήθως παρακολουθούν τα παιχνίδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα