Η FIFA τιμώρησε 11 κυπριακές ομάδες με απαγόρευση μεταγραφών!

Newsroom
ΤΙΜΩΡΙΑ
«Εμπάργκο» μεταγραφών επέβαλλε η FIFA σε 11 κυπριακές ομάδες, εκ των οποίων οι τέσσερις αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία!

Μια τιμωρία που... αναμενόταν, εν τέλει πήρε «σάρκα και οστά», καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας η FIFA με επίσημη ενημέρωσή της, γνωστοποίησε πως προχωράει σε απαγόρευση μεταγραφών, εις βάρος 11 κυπριακών ομάδων ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή η... ενδεκάδα συλλόγων δεν θα μπορέσει να προχωρήσει σε προσθήκες στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, εάν δεν έρθει σε συμβιβασμό με ποδοσφαιριστές και προπονητές στους οποίους οφείλει χρήματα.

Η συγκεκριμένη ποινή είναι... συνηθισμένη σε ομάδες της Κύπρου, καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημερώνει για αυτή την πιθανή επιβολή και, τις περισσότερες εκ των περιπτώσεων, οι ομάδες φροντίζουν να διευθετήσουν τις οφειλές τους. Από αυτούς τους 11 συλλόγους, οι τέσσερις είναι της πρώτης κατηγορίας. Πρόκειται για τον ΑΠΟΕΛ, την Ανόρθωση, την ΑΕ Λεμεσού και την ΑΕ Ζακακίου, ενώ οι υπόλοιπες οκτώ είναι από τη Β' και τη Γ' κατηγορία, ενώ ποινή επιβλήθηκε και στην Αλκή, ομάδα που πλέον έχει «διαλυθεί».

Αναλυτικά οι ομάδες που τιμωρήθηκαν:

ΑΠΟΕΛ
ΑΕ Λεμεσού
Ανόρθωση
ΑΕ Ζακακίου
Πέγεια
Freedom 24 ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα
ΠΑΕΕΚ
Ολυμπιακός Λευκωσίας
Ερμής
Ολυμπιάς Λυμπιών
Αλκή*

*έχει διαλυθεί

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα