Σπιλέφσκι: «Ακόμη 5-6 ώρες να παίζαμε δεν θα βάζαμε γκολ!»

Σπιλέφσκι: «Ακόμη 5-6 ώρες να παίζαμε δεν θα βάζαμε γκολ!»

Newsroom
ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ
Απογοητευμένος αλλά και ειλικρινής ήταν ο τεχνικός του Άρη Λεμεσού, μετά την ήττα στην έδρα της Δόξας.

Ο πρωταθλητής Άρης Λεμεσού υπέστη ήττα - σοκ με 2-0 από την ουραγό της βαθμολογίας Δόξα Κατωκοπιάς, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Το σύνολο του Αλεξέι Σπιλέφσκι παρουσιάστηκε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι κατώτερο των προσδοκιών (μετά την εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Σπάρτα Πράγας) και πλέον έμεινε στο -6 από την κορυφή και τον ΑΠΟΕΛ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Άρη εμφανίστηκε εμφανώς απογοητευμένος από την κάκιστη εικόνα της ομάδας του, ενώ παράλληλα έκανε και κάποια παράπονα για τη διαιτησία, δίχως αυτά να αναιρούν το γεγονός πως η ομάδα του δεν άξιζε κάτι από το ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τι πήγε λάθος; Δεν σκοράραμε αυτό ήταν. Και να παίζαμε άλλες 5-6 ώρες δεν θα καταφέρναμε να σκοράρουμε.

Κανείς δεν περίμενε την ήττα αυτή. Πριν τον αγώνα ήμουν ξεκάθαρος. Προσπάθησαν οι παίκτες μου πάρα πολύ. Εύχομαι η Δόξα να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος με όλους τους αντιπάλους. Είχαμε το πέναλτι με τον Κοκόριν που δεν μας δόθηκε. Θα το αποδεχθούμε. Ο χρόνος έχει 365 μέρες, οι 345 ήταν φανταστικές για τον Άρη.

Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Έχουμε ένα αγώνα κόντρα στην ΑΕ Ζακακίου και θέλουμε να το κερδίσουμε για να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Υπάρχουν κάποιες αδυναμίες στους παίκτες. Είναι μια διαδικασία για να σκοράρεις. Πρέπει να δουλέψουμε για να επανέλθουμε.

Η αλήθεια είναι πως μιλήσαμε αρκετά με τους παίκτες. Οι πιο μικρές ομάδες μπορεί να σε χτυπήσουν σε στημένες φάσεις. Έγινε η ζημία. Οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι αλλά πληρώσαμε τα λάθη μας. Να προετοιμαστούμε όσο πιο καλά μπορούμε. Χρειαζόμαστε και μια θετική στιγμή για να γυρίσει η ψυχολογία και να έχουμε σταθερότητα και διάρκεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα