ΑΕΛ: Μετά το ματς με την Ομόνοια πιθανώς και άλλες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών

ΑΕΛ: Μετά το ματς με την Ομόνοια πιθανώς και άλλες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών

ael lemesou
Εδώ και μέρες οι ιθύνοντες της ΑΕΛ είναι σε επαφές με ποδοσφαιριστές για να βρεθεί η φόρμουλα για λύση των συμβολαίων τους.

Εδώ και μέρες οι ιθύνοντες της ΑΕΛ είναι σε επαφές με ποδοσφαιριστές για να βρεθεί η φόρμουλα για λύση συμβολαίων ποδοσφαιριστών της.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μετά το αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια. Η σκέψη από πλευράς διοίκησης της ΑΕΛ είναι να μπορέσει να… επωφεληθεί από όσο πιο πολλά υψηλά συμβόλαια έχει μπροστά της και να μπορέσει να κάνει κάποιες κινήσεις ενίσχυσης μέσα στα στενά οικονομικά πλαίσια που να μπορεί να ανταπεξέλθει μέχρι τέλος της σεζόν.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί επίσημα δυο αποχωρήσεις στην ΑΕΛ. Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τους Τσέρνιχ και Μούριελ.

Ο Μπεραχίνο φαίνεται… σκληρός διαπραγματευτής και από τη στιγμή που δεν μπορεί να βρεθεί λύση, τότε δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη διάθεση Τόνι Κόσκελα, μιας και εδώ και βδομάδας ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μιας και είχε τεθεί εκτός πλάνων.

Οι Τσούκα, Φιλίπποβιτς, Μεντόζα, Χέντι, Σέρνιτς, Κοντινέλλα είναι σε… ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση της ΑΕΛ για να φανεί εάν υπάρχει έδαφος για να προκύψει συμφωνία και να αποχωρήσουν και αυτοί μέσα στις επόμενες μέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα