Πάφος - Άρης Λεμεσού 1-0: Τεράστια νίκη με λυτρωτή τον Ντράγκομιρ

pafos - aris lemesou
Η Πάφος επικράτησε 1-0 του Άρη Λεμεσού, με λυτρωτή τον Ντράγκομιρ στις καθυστερήσεις! Σπουδαίο παιχνίδι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ίβουσιτς, ο οποίος κράτησε το μηδέν όποτε χρειάστηκε.

Με λυτρωτή τον Ντράγκομιρ στις καθυστερήσεις και «φύλακα άγγελο» τον Ίβουσιτς, η Πάφος πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο κόντρα στον Άρη Λεμεσού (1-0).

Στο πρώτος μέρος, το θέαμα ήταν κάτω του μετρίου, με τις σημαντικότερες στιγμές να ανήκουν στον Άρη Λεμεσού και τον τερματοφύλακα της Πάφου, Ίβουσιτς να πραγματοποιεί σπουδαίες αποκρούσεις. Στο 13’ ο Σζόκε βρέθηκε σε πολύ καλή θέση, χωρίς να μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο οποίος πέντε λεπτά αργότερα απέκρουσε και την κεφαλιά του Κακόριν. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Κροάτης τερματοφύλακας, ήταν ξανά ο «ήρωας» των γηπεδούχων, καθώς σταμάτησε την κεφαλιά του Ουρόσεβιτς. Η Πάφος, από την πλευρά της, προσπάθησε με τον Ζάιρο να φανεί απειλητική, αλλά δίχως αποτέλεσμα, ενώ στα πρώτα 23 δευτερόλεπτα είχε ακυρωθέν γκολ λόγω οφσάιντ του Ντράγκομιρ στην αρχή της φάσης.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι ξεκίνησε δίχως τις μεγάλες συγκινήσεις. Ο Άρης ήταν ξανά η πρώτη ομάδα που απείλησε στο 55’, με το σουτ του Κακόριν να αποκρούεται ξανά από τον Ίβουσιτς. Η Πάφος δημιούργησε ευκαιρία στο 68’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάνκοβιτς, το οποίο απέκρουσε ο Βανά Άλβες (ήταν και η πρώτη φορά που χρειάστηκε να επέμβει ο τερματοφύλακας του Άρη). Στο 90’ το ματς είχε τις μεγαλύτερες συγκινήσεις, καθώς και οι δυο ομάδες έχασαν σπουδαίες στιγμές. Ο Μπαμπίγκα σε τετ α τετ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ίβουσιτς, με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι. Στην αμέσως επόμενη επίθεση, ο Τάνκοβιτς σε τετ α τετ δεν κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η λύτρωση! Ο Τάνκοβιτς με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι, ενώ η μπάλα στην επαναφορά έφτασε στον Ντράγκομιρ, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και τους οπαδούς των γηπεδούχων στα ουράνια.

Η Πάφος έφτασε τους 35 βαθμούς και βρίσκεται μαζί με την Ομόνοια στην τρίτη θέση, ενώ ο Άρης Λεμεσού παρέμεινε στους 32 και στην 5η θέση.

Πάφος: Ίβουσιτς, Κβίντα, Γκολντάρ, Ζάιρο Μπότσκαϊ (59' Τάνκοβιτς), Ικόκο (80' Δημητρίου), Βαλακάρι (59' Τουμάσι), Ναμ, Ντράγκομιρ, Ταβάρες (59' Μελούσο), Πέπε (85' Κανέ).

Άρης: Βανά, Καζού, Μουσούντα, Κακόριν, Γκομίς (88' Σπόλιαριτς), Σανέ, Νίκολιτς (71' Μπαμπίκα), Στρούσκι (80' Μπράουν), Σζόκε, Μοντνόρ, Ουρόσεβιτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα