Άρης Λεμεσού: Με μοναδικό ζητούμενο τη νίκη για να... πιάσει Ομόνοια!

Άρης Λεμεσού: Με μοναδικό ζητούμενο τη νίκη για να... πιάσει Ομόνοια!

aris lemesou
Η Ομόνοια είναι στην 3η θέση με 35 βαθμούς, άρα στον Άρη Λεμεσού ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, το τρίποντο, στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι (19:00) για να πιάσει τους «τριφυλλοφόρους»!

Η ώρα 19:00 στο «ΆλφαΜέγα Stadium» ο Άρης Λεμεσού φιλοξενεί την Ομόνοια στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα δεν θα έχει στον πάγκο της τον προπονητή, Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο φινάλε του εκτός έδρας ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με την Πάφος FC.

Πέρα από τον κόουτς του Άρη, δεν υπολογίζονται οι διεθνείς Γιαγκό και Μαγιαμπέλα που είναι με τις Εθνικές τους ομάδες στο Κόπα Άφρικα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπένγκτσον και Σαβό.

Ο Άρης είναι στην 5η θέση με 32 βαθμούς και από χθες μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Ανόρθωσης βλέπει την απόσταση από την κορυφή να έχει αυξηθεί στους 10 βαθμούς από τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.

Σε ότι αφορά τη σημερινή της αντίπαλο, η Ομόνοια είναι στην 3η θέση με 35 βαθμούς, άρα στον Άρη ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, το τρίποντο, για να πιάσει τους «τριφυλλοφόρους».

Πιθανό σχήμα για τον Άρη είναι Άλβες κάτω από τα δοκάρια και από εκεί και πέρα οι Καζού, Μουσούντα, Σανέ, Νίκολιτς, Στρούτσκι, Σζόκε, Ουρόσεβιτς, Μοντνόρ, Κοκόριν, Γκομίς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα