ΑΕ Λεμεσού: «Soft» είπε ο κόουτς, «κατάντια» λέμε εμείς…!

ΑΕ Λεμεσού: «Soft» είπε ο κόουτς, «κατάντια» λέμε εμείς…!

ael lemesou
Ο κόσμος για ακόμη μία φορά έκανε το καθήκον του, αλλά παίκτες και τεχνικό επιτελείο ήταν για ακόμη ένα ντέρμπι… αδιάβαστοι, απροετοίμαστοι, ούτε καν και τη στιγμή που ήρθε η ισοφάριση δεν μπόρεσαν να κρατήσουν μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου, στο χθεσινό ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα.

Μία λέξη που σπάνια την ακούμε από προπονητή, χρησιμοποίησε με το πέρας του χθεσινού Λεμεσιανού ντέρμπι, ο προπονητής της ΑΕΛ, Τόνι Κόσκελα.

Τη λέξη «soft», στα λίγα λόγια που είπε απογοητευμένος ως πρώτη του… αντίδραση με το φινάλε του αγώνα, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision που μετέδωσε ζωντανά το Λεμεσιανό ντέρμπι.

Μπαίνοντας στα πιο… βαθιά, αυτής της λέξης που χρησιμοποίησε ο Φινλανδός κόουτς, εύκολα μπορεί να κατανοήσει κανείς ότι ήταν πέρα για πέρα προβληματισμένος και τα είχε με τους παίκτες του για την αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ, για τον τρόπο που δέχθηκε τα τρία γκολ, αλλά και γενικότερα για την όλη παρουσία που είχαν απέναντι στον συμπολίτη Απόλλωνα.

Χαλαρή, απαλή, μαλακή, η σημασία της λέξης «soft». Μία ΑΕΛ που σίγουρα από αυτούς που αγωνίστηκαν χθες ελάχιστοι ήταν αυτοί που ξέρουν το τι εστί Λεμεσιανό ντέρμπι για τον κόσμο της ομάδας αλλά και για τον καθένα που θέλει να φοράει τη φανέλα με το έμβλημα της ομάδας στο στήθος.

Ο κόσμος για ακόμη μία φορά έκανε το καθήκον του, αλλά παίκτες και τεχνικό επιτελείο ήταν για ακόμη ένα ντέρμπι… αδιάβαστοι, απροετοίμαστοι, ούτε καν και τη στιγμή που ήρθε η ισοφάριση δεν μπόρεσαν να κρατήσουν μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Τα προβλήματα που υπάρχουν φαίνεται ότι… αγγίζουν για τα καλά το αποδυτήριο. Αυτή η… χαλαρότητα που φωτογράφισε με τις τοποθετήσεις του ο Τόνι Κόσκελα, ότι είχαν οι παίκτες του σε ένα Λεμεσιανό ντέρμπι, όπως το χθεσινό, λογικά θα έχει να κάνει με τα προβλήματα που υπάρχουν και στο οικονομικό κομμάτι και τους μισθούς που έχουν να παίρνουν οι παίκτες, μιας και πέρασαν οι γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και δεν είδαν το χρώμα του χρήματος.

Αυτή την ΑΕΛ δεν θέλουν να βλέπουν οι υποστηρικτές της ομάδας και δεν είναι λίγοι οι φίλαθλοι που μιλούν εδώ και αρκετές αγωνιστικές για κατάντια και για το ότι έγιναν πάρα μα πάρα πολλά λάθη από το περασμένο καλοκαίρι ως σήμερα, χωρίς να διορθώνεται, να βελτιώνεται κάτι. Βλέπουν την ομάδα τους να γίνει... έρμαιο στις ορέξεις των άλλων μεγάλων ομάδων της χώρας, μιας και δεν μπόρεσε η ΑΕΛ να πάρει στο φετινό πρωτάθλημα μία μεγάλη νίκη ακόμη.

Πέρασαν 18 αγωνιστικές, η ΑΕΛ έδωσε αρκετά ντέρμπι και μονάχα ένα βαθμό έχει πάρει σε τέτοιας σημασίας παιχνίδια, αυτό του α΄ γύρου με την Ομόνοια (0-0 εντός έδρας).

Σε 17 μέρες από σήμερα η ΑΕΛ δίνει το ματς της χρονιάς και εάν και εφόσον θέλει τη διάκριση μέσω του κυπέλλου θα πρέπει ν’ αλλάξουν πάρα πολλά στην ομάδα και στα αποδυτήρια γενικότερα.

Θα πρέπει η διοίκηση να μεσολαβήσει να λύσει όλα αυτά τα προβλήματα που απασχολούν τους παίκτες, εάν και εφόσον θα.. αφυπνιστούν για το μεγάλο ματς της 24ης Ιανουαρίου, κόντρα στον Απόλλωνα, στον αγώνα νοκ άουτ για τη φάση των «16» του κυπέλλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα