ΑΠΟΕΛ: Απογειώθηκε με… χτύπημα στο κέντρο από τον Σα Πίντο
Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο, μετά από υποτονικό πρώτο ημίχρονο, αντέδρασε δυναμικά στο δεύτερο απέναντι στη ομάδα της Αμμοχώστου. Το ανακάτεμα της τράπουλας από τον Πορτογάλο προπονητή, έδωσε νέα πνοή στο γαλαζοκίτρινο σύνολο, το οποίο ανέβασε κατακόρυφα ρυθμό, φτάνοντας άλλη μία φορά στο ζητούμενο.
Αποδείχθηκε κίνηση ματ -εν τέλει- στη σκακιέρα των κόουτς. «Διάβασε» άριστα το ντέρμπι από τα θεωρία του ΓΣΠ και χτύπησε κέντρο!
Απέναντι στη «Μεγάλη Κυρία» που είχε τον καλύτερο απολογισμό στις εκτός έδρας αναμετρήσεις στο τρέχον πρωτάθλημα, αφού πήγε στο ΓΣΠ μετρώντας 1 μόλις ήττα, ο ΑΠΟΕΛ αμύνθηκε αποτελεσματικά (μία όλη και όλη φορά απειλήθηκε), την ίδια ώρα που επιθετικά κυνήγησε ποικιλοτρόπως το γκολ.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» σε σημαντική φάση των υποχρεώσεών τους, έβγαλαν ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα με τις λιγότερες απώλειες βαθμών, δείχνοντας τις φοβερές αντοχές τους, σκορπώντας παραλλήλως με ενθουσιασμό στον κόσμο τους. Έχουν δημιουργηθεί ιδανικές προϋποθέσεις και υπάρχει μεγάλη πίστη ενόψει της συνέχειας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
