Δόξα Κατωκοπιάς - Πάφος 1-0: Νίκη «ανάσα» στη μάχη της παραμονής για τους γηπεδούχους

doxa pafos
Με άριστη οργάνωση στο αμυντικό κομμάτι και με μια «φαρμακερή» αντεπίθεση, η Δόξα Κατωκοπιάς πέτυχε μια τεράστια νίκη κόντρα στην Πάφο με 1-0 και πήρε μια μεγάλη «ανάσα» στην μάχη της παραμονής!

Μετά την νίκη - έκπληξη κόντρα στον Άρη Λεμεσού, η Δόξα Κατωκοπιάς πραγματοποίησε ακόμα μια! Επικράτησε 1-0 της Πάφου, η οποία έχασε τεράστια ευκαιρία να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία (με νίκη θα ήταν δεύτερη).

Στο πρώτο ημιχρονο, οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία των γηπεδούχων, οι οποίοι ήταν καλά οργανωμένοι στην άμυνα. Η πρώτη καλή στιγμή, για την ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο ήταν στο 17’, με τον Τομάσι να σουτάρει, αλλά τον Αντωνίου να αποκρούει. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 34’, όταν με πολύ ωραία ανάπτυξη η μπάλα έφτασε στον Βελκόφσκι, ο οποίος σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας της Πάφου Ίβουσιτς απέκρουσε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάριος Δημητρίου αποβλήθηκε, ευρισκόμενος στον… πάγκο, καθώς δέχθηκε δυο κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρίες.

Παρόμοιο σκηνικό είδαμε και στο δεύτερο μέρος, με την Πάφο να αδυνατεί λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο ο Τρούγιτς έβγαλε για τον Βελκόφσκι στο 67', ο οποίος ξεμαρκαρίστηκε και με το δεξί νίκησε τον Ίβουσιτς για το 1-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα! Η Πάφος απείλησε στο 84' με το σουτ του Ικόκο να περνάει άουτ από πλάγια θέση, αλλά έμοιαζε να μην έχει ιδέες στο επιθετικό κομμάτι και μοιραία γνώρισε την ήττα.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Πετράκη, έφτασε τους 8 βαθμούς και πήρε μια σημαντική ανάσα. Η Πάφος, από την άλλη, παρέμεινε στους 35 και στην πέμπτη θέση.

 

Δόξα (Γιώργος Πετράκης): Αντωνίου, Τάντι, Πούριτς, Κυριάκου (80′ Προβυδάκης), Αντωνιάδης, Αλσέους, Βελκόφσκι, Ναμπί (85′ Τραϊτσέφσκι), Ασάντε, Τρούγιτς, Σαντίκ.

Πάφος FC (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Ικόκο, Γκολντάρ, Κβίντα, Μπότσκαϊ, Ναμ (83′ Κανέ), Πελάζιο (25′ Πέπε), Βαλακάρι, Τάνκοβιτς, Τουμασί (46′ Μελούσο), Αμπντουσαλάμοφ (63′ Νταλίνια).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα