ΑΕΖ Ζακακίου: Πάει στην Πάφο για τη ζημιά

Σάββας Νεοκλέους
aez pafos
Σε μια αποστολή με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, η ΑΕΖ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πάφο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, με στόχο να κάνει τη ζημιά, που θα την ανεβάσει στη βαθμολογία!

Στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας η ομάδα του Λιάσου Λουκά αντιμετωπίζει στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις16:00 την Πάφο FC.

Με απουσίες ταξιδεύει στην Πάφο η αποστολή της ΑΕΖ, μιας και δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Σαρφό, καθώς και ο διεθνής από το Πράσινο Ακρωτήρι που είναι στο Κόπα Άφρικα Κένι Ρότσα Σάντος.

Οι παίκτες που θα χρησιμοποιήσει ο Λιάσος Λουκά θα πρέπει να τα δώσουν όλα για όλα, να υπερβάλουν εαυτούς, να κοιτάξουν κατάματα τους παίκτες της Πάφος FC, κυνηγώντας μέχρι τέλους το βαθμολογικό κέρδος.

Μετά τη νίκη του Εθνικού Άχνας επί του ΑΠΟΕΛ, καθώς και τη χθεσινή εκτός έδρας επικράτηση της Καρμιώτισσας επί του Οθέλλου Αθηαίνου, δημιουργήθηκαν νέα δεδομένα στην επικίνδυνη ζώνη, με την ΑΕΖ να χρειάζεται άμεσα βαθμούς.

 

Έτσι, θα προσπαθήσει μέσα στην Πάφο να κάνει τη… ζημιά, στην ομώνυμη ομάδα, που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα