Η Μπελενένσες ανακοίνωσε τον Κλε στην ΑΕΖ Ζακακίου

Η Μπελενένσες ανακοίνωσε τον Κλε στην ΑΕΖ Ζακακίου

Newsroom
ΚΛΕ
Μεταγραφή από την Πορτογαλία για την ΑΕΖ Ζακακίου που απέκτησε το 20% των δικαιωμάτων του Κλε από την Μπελενένσες.

Νέα από την... Πορτογαλία για την ΑΕΖ Ζακακίου, καθώς πριν από λίγα λεπτά η Μπελενένσες, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κλε στον κυπριακό σύλλογο, διατηρώντας παράλληλα το 20% των δικαιωμάτων του.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή 26 ετών από το Πράσινο Ακρωτήρι (τρεις φορές διεθνής), ο οποίος παίζει με σχετική άνεση σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Την τρέχουσα περίοδο αγωνίστηκε 13 φορές, τις τέσσερις ως βασικός.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αναδιοργάνωσης της ομάδας, η Μπελενένσες ενημερώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΖ Ζακακίου (Κύπρος) για τη μεταβίβαση των αθλητικών δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Κλε, με την Μπελενένσες να διατηρεί το 20% των οικονομικών δικαιωμάτων επί του αθλητή.

 

Στον διεθνή από το Πράσινο Ακρωτήρι Κλε, που αφήνει το όνομά του χαραγμένο στην ιστορία του συλλόγου, ο Belenenses τον ευχαριστεί για την απόδοσή του στην υπεράσπιση της φανέλας του Cruz de Cristo από τη μακρινή πλέον σεζόν 2020/21, ευχόμενος επιτυχία στην καριέρα του.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα