ΑΕΖ Ζακακίου: Μίλησε η διαφορά ποιότητας και αξίας

ΑΕΖ Ζακακίου: Μίλησε η διαφορά ποιότητας και αξίας

Σάββας Νεοκλέους
ΑΕΖ
Όσο μπόρεσε το πάλεψε η ΑΕΖ Ζακακίου, αλλά μετά το 2-0, έμεινε από δυνάμεις και έδειχνε ανίκανη να διεκδικήσει κάτι από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφος FC.

Η ομάδα του Λιάσου Λουκά είχε απέναντι της ένα αντίπαλο αρκετά ανώτερο, η ποιότητα και αξία των παικτών είναι πιο ψηλή, κάτι που επεσήμανε και ο ίδιος με το πέρας της αναμέτρησης λέγοντας χαρακτηριστικά «Ένας παίκτης της Πάφου είναι το μπάτζετ το δικό μας, έχουν 23 παίκτες ενδεκαδάτους».

Αυτό το παιχνίδι το αφήνουν πίσω τους στην ΑΕΖ Ζακακίου, μιας και αυτή η ήττα ήταν μέσα στο… πρόγραμμα. Εντούτοις, η ΑΕΖ με το πέρας της 19ης αγωνιστικής έπεσε στον βαθμολογικό πίνακα, είναι στην προτελευταία θέση και επιβάλλεται άμεσα η συγκομιδή βαθμών για να πάρει τα πάνω της η ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας και δη τον αγώνων μπαράζ που θα ακολουθήσουν με το πέρας της α΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Το ότι οι ομάδες που είναι πιο πάνω από αυτή είναι πολύ κοντά, στον 1 και 2 βαθμούς, αυτό δίνει τη δυνατότητα με το να παλεύει τα ματς μέχρι τέλους η ΑΕΖ στη συνέχεια να είναι και αυτή για τα καλά στο παιχνίδι της εκπλήρωσης του στόχου της παραμονής στην Α΄ Κατηγορία.

Για την ΑΕΖ ακολουθεί το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης εντός έδρας με την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, ενώ για την 20η αγωνιστική θα φιλοξενήσει την Ομόνοια την ερχόμενη Κυριακή.

 

Τα δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα συνεχίζονται για την ομάδα του Λιάσου Λουκά, αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να κοιτάζει κατάματα τον κάθε αντίπαλο για το βαθμολογικό κέρδος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα