Ρέιχνταλ: «Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα»

Ρέιχνταλ: «Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα»

Newsroom
regdal

bet365

Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΑΕΖ, όπου η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ο προπονητής της Ομόνοιας, Ρέιχνταλ.

Την απογοήτευση του για το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΖ (0-0) εξέφρασε ο προπονητής της Ομόνοιας, Ρέιχνταλ, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του πρέπει να δουλέψει για το επόμενο παιχνίδι.

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος πάλεψε για την ζωή του, αμύνθηκε πολύ καλά. Ήταν ένα παιχνίδι πάνω-κάτω. Κάναμε ευκαιρίες, όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια. Έχουμε μία γεμάτη εβδομάδα να δουλέψουμε μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί, ειδικά στο επιθετικό τρίτο. Προσπαθήσαμε να νικήσουμε και δεν το κάναμε. Είναι απογοητευτικό.»

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα