Πρόεδρος της Δημοκρατίας: «Δεν είναι αρκετά τα μέτρα, απόψε ανακοινώνουμε νέα»

Newsroom
nikos xristodoulidis
Την πεποίθηση ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου « είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά δεν είναι αρκετά» εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Την άποψη ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα από την ΚΟΠ είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, δεν είναι όμως αρκετά είπε σήμερα σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ως πολιτεία έχουμε υποχρέωση για την ασφάλεια και του τελευταίου πολίτη του τόπου. Απόψε θα ανακοινώσουμε περισσότερα μέτρα, νομοθετικής φύσεως. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποια από τα μέτρα, δεν θα είναι αρεστά για κάποιους. Εκείνο που με ενδιαφέρει όμως δεν είναι να είμαι αρεστός αλλά ωφέλιμος. Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, χαιρετίζω τα μέτρα της ΚΟΠ. Είναι προς την σωστή κατεύθυνση, ιδιαίτερα η προτροπή για αυστηροποίηση των ποινών. Απόψε όμως θα ανακοινώσουμε περισσότερα μέτρα".

"Την επομένη του παιχνιδιού (στη Λεμεσό), μίλησα με την μητέρα του παιδιού (που ήταν κοντά στην φωτοβολίδα). Όποιος είναι ο γονέας, αν άκουσε αυτά που πέρασε αυτό το παιδί, δεν νομίζω να ένιωθε ικανοποιημένος. Θα υπάρξουν λοιπόν πρόσθετα μέτρα. Αν υπάρξουν αντιδράσεις θα τις συζητήσουμε. Έγινε η προεργασία και θα ανακοινωθούν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα